A This Morning egy brit reggeli tévéműsor, és egy nagyon érdekes sztorit szállítottak a minap, amit a hölgy nyilván azért osztott meg, hogy ezzel is promózza az új könyvét, ugyanis író. De az interjúban arról meséltették Zoe Folbigget, hogy hogyan ismerte meg a férjét, és hát ez is eléggé regénybe illő, a hölgy ugyanis reggelenként vonattal utazik a munkába (persze lehet, hogy inkább metróra vagy valami HÉV-szerűségre kell gondolni), és egy napon megtetszett neki egy férfi, akivel aztán nap, mint nap együtt utaztak. Hogy miért pont az a férfi tetszett meg neki? Ennek két oka van:

  1. Jól nézett ki;
  2. A Száz év magányt olvasta Gabriel García Márqueztől.

A hölgy annyira nehezen viselte, hogy minden reggel látják egymást, mégse történik köztük soha semmi, hogy egyszer leejtette a jegyét, hátha a férfi észreveszi. Észre is vette, vissza is adta, de ezek után sem történt semmi további.

Folbigg kicsit csalódott volt, de nem adta fel, legközelebb a születésnapján érezte úgy, hogy újra próbálkozik, merthogy az ember mikor csináljon valami hasonlóan izgalmasat-frivolt, ha nem a saját születésnapján?! Írt egy levelet a férfinak azzal, hogy tetszik neki és szeretné jobban megismerni, amit át is adott, az illető viszont szintén írásban azt válaszolta, hogy van barátnője.

Ezek után Folbiggben felmerült, hogy másik kocsiban kéne utaznia, hogy ne találkozzanak többet a férfival, de szerencséjére nem ezt tette. Későbbi férje ugyanis magától jelentkezett be nyolc hónappal később, miután szakítottak korábbi barátnőjével és újra szinglivé vált. Elmentek egy randira, aztán még egyre, kapcsolat, majd házasság lett a dologból – most már két gyerekük van.

A tanulság kettős: egyrészt a nők is nyugodtan szólítsák le a férfiakat, ha megtetszik valaki. Másrészt a türelem tényleg rózsát terem, úgy látszik!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Leszólított egy férfit a vonaton, már házasok

A vonzó férfinak volt éppen barátnője, de türelem rózsát terem. A férfit egyébként a könyv tette vonzóvá, amit olvasott, szóval csajozni vágyók, megvan, melyik regénnyel kell közlekedni!

0 · Sep 20, 2017 11:20am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments