Egy egészen különleges írás olvasható alább, amiben Éva arról ír, amiről előtte már elég sokan itt a Randiblogban. Hogy Éva levele miért különleges mégis, azzal kapcsolatban nyilván nem kell több magyarázat azon kívül, amit a címben kiemeltünk, szóval csak egy rövid figyelmeztetés, és aztán nézzük magát a levelet!

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Évát elég karakán szóhasználat jellemzi, szóval ha önt zavarja egy-egy esetleg sértő vagy trágár szó, inkább kattintson máshova még most. Ha viszont úgy érzi, hogy ön is hozzászólna vagy mesélne szívesen, kérjük, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Éva vagyok, 44 éves, 3 gyerekes anya, közel 2 éve, hogy nyomi lettem, betegség miatt amputálni kellett a jobb lábamat térd felett.

Olvastam a cikket az „idősebb” korosztály randiszokásairól. Vicc az egész társkeresősdi a neten. Nem titok, évek óta fent vagyok inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel. A pasik 98%-a csupán szexet akar, legyen szó akár fiatalabb, akár idősebb pasiról. Hihetetlen, milyen ósdi dumával jönnek, hogy épp válnak, az asszony is félrelép, akkor én miért nem, de komoly kapcsolatot igazából senki nem keres, vagy csak én nem találom? Én mindenkinek megírom, hogy nyomi lettem, meg kép is van kint.

A legszebb, és ezen csak röhögni tudok, amikor azt írják, hogy tudják, milyen együtt élni vagy szeretni egy nyomi nőt... A lófaszt tudják! Azt is tudják, hogy milyen a szex! Na itt már visítani tudnék – a másik véglet, aki megtudja, hogy komolyan nyomi vagyok, benyögi, hogy sürgős dolga akadt, de még jelentkezik – na azóta is... Vagy a 20-30 év körüliek, akik ki vannak éhezve egy kis szexre, és jönnek azzal a dumával, hogy az idősebb nőkre buknak, ennek keretében kérnek intim képeket és küldenek kéretlenül képeket.

Van, aki máris azonnal telefonszámot akar, és rögtön randizni. És nem érti, miért mondok nemet. A legtöbb társkeresőt szexkeresőnek kellene hívni, mert leginkább erről szól, nem igazi társat akarnak, pedig jó lenne.

De van, akivel még beszélgetni sem lehet, mert olyan buta, hogy világítana a sötétben.

Nem adom fel, hogy nyomin egyszer párra találjak, de arról már letettem, hogy görcsösen keressem.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Amputálni kellett a jobb lábamat térd felett

Egy 44 éves, 3 gyerekes anya írt nekünk, aki a „nyomi” szót alkalmazza magára. A társkeresésről írt egy nem mindennapi levelet a Randiblognak.

5 · Oct 02, 2017 11:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments