Kedves Gerda! Menekülj!

– így kezdi a levelét Amália nevű olvasónk, ami némi magyarázatra szorulhat, de segítünk azonnal. Gerda nemrégiben írt levelet a Randiblognak arról, hogy mennyire szereti a nála 10 évvel idősebb barátját, mennyire jól megvannak, csak egy probléma van: amikor a férfi összejár a haverjaival.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Gerda arról számolt be, mennyire nem bírja ezeket a haverokat, és hogy a velük töltött idő gyakorlatilag a piálásban merül ki. Nos, most Amália is erről a jelenségről mesél nekünk, de sajnos számára már rég nem újdonság ez az egész. Keveset írt Amália, de amit elmond, az annál szomorúbb. Önnel is hasonlóak történtek? Ön is egy ilyen kapcsolatban él vagy élt? Ön lát valami kiutat? Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatait! Ha a Randiblog e-mailcímére ír, nálunk névtelenül mesélhet!

Én „beházasodtam” egy ilyen baráti társaságba, és hidd el, nem fog változni semmi. Se a gyűrű, se a gyerek után, mert ezek a bulik nekik járnak – alanyi jogon… Vagy mindig lesz rá valami ok. Sokszor gondolkodom, hogy ez is egyfajta alkoholizmus (szorozva hedonizmussal = hedoholizmus…).

Annyi lesz, hogy idővel (40 felett) egyre kevésbé fogja bírni az alkoholt, és már nemcsak egy délelőttön keresztül fekszik az ágyban, hanem 3-4 napig nem számíthatsz rá semmiben. Szóval, ha szülsz is, készülj fel rá, hogy nagyjából kettesben töltitek a gyerekkel a hétvégék felét.

Ha jönnek is jófej lányok a társasába, ne barátkozz!!!, mert amint megszereted őket, már ott sincsenek. Csapatban nagy az egójuk, de önmagukban önbizalmuk nincs. Keresik az éjszakában a „pozitív visszajelzéseket” és a csapat erejét.

Fiatal vagy még! Menekülj!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ezek a bulik nekik járnak – alanyi jogon

Mi lesz azokból a családapákból, akik 30-40 után is a haverokkal buliznak és rúgnak be hétvégenként? Olvasónk sajnos már tudja.

15 · Oct 07, 2017 04:52pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments