Szeretnék egy jó tippet adni az ismerkedési lehetőségek témakörhöz” – kezdi alábbi levelét Kálmán. Az ismerkedési lehetőségek témaköréhez a legutóbb Móric álnevű olvasónk szólt hozzá, és elég sok lájk jött az ő tippjére, szóval reméljük, sokaknak bejött!

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Móric azt írta, hogy szerinte ha egy nő úgy érzi, hogy nem talál egy normális férfit, menjen el egy kézműves sörözőbe, és fog találni egyet. Ehhez képest Kálmán azokat a férfiakat szólítja meg, akik úgy érzik, esélyük sincs arra se a neten, se a való életben, hogy megismerkedjenek egy olyan nővel, akivel összeillenének. Alább olvasható Kálmán tippje, de ha önnek van más ötlete is, ha esetleg eltérőek a tapasztalatai, kérjük, írjon ön is! A Randiblog e-mailcímére bármikor üzenhet!

Korábban nagyon sokszor gondom volt az ismerkedéssel: hogy szólítsam meg a kiszemelt lányt? Hol ismerkedjek? Hol lehet egyáltalán ismerkedni manapság az internet sötét bugyrait kivéve? Barátok és haverok híján egyedül nem nagyon mertem kitörni ezekből a belső kifogásokból. Azonban évekkel ezelőtt belekóstoltam a magyar néptáncba, elmentem egy táncoktatásra, ahol hozzám hasonló, kezdő, totyogó, de kedves embereket ismertem meg. Megfogott a tánc, a zene, a társaság. Igen, azóta a népművészet rajongója lettem, a táncnak, a daloknak, a zenének, a táncházaknak, régi korok tárgyainak. Olyan barátokra tettem szert, akikkel el lehetett menni táncházba, táborokba, bemutatókra vagy csak szimplán sörözni. Mondhatom, évek óta tartó barátságok születtek.

Az előbb említettem már a táncházat, élő zene, rengeteg lány, akik alig várják, hogy felkérjék, páros tánc, lehet beszélgetni, ismerkedni. Amióta járok táncházba, többször alakult onnan kapcsolatom, és minden alkalommal normális, kedves párra leltem (hogy mi miatt lett mindegyiknek vége az nem releváns...). Teljesen más kultúrkör jár egy ilyen rendezvényre, mint mondjuk egy éjszakai diszkóba (őket nem leszólva, csak egyszerűen más típusúak). Ugyanígy igaz a lányok szemszögéből! Sok a férfi ott, aki táncolni és beszélgetni akar, nem az első popsifogás után megcsókolni, úgy, hogy még a neved sem kérdezi meg előtte.

Mielőtt azt a kifogást tennéd fel magadnak, hogy „nem tudok táncolni”, el kell menni táncoktatásra, valamint lehet próbálkozni a moldvai táncházakkal, melyek körtáncok, és különösebb tanulás vagy előképzettség nélkül is be lehet állni, és remek móka!

Szóval kedves egyedül lévők, nehezen ismerkedők, legyetek bátrak, merjetek eljárni néptáncra, és táncházba! Igyátok a régi magyarok hagyatékát és élvezzétek! Nem véletlenül volt annak idején bál, ott tudtak ismerkedni igazán őseink.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!