Néha-néha elolvasom a cikkeiteket, Sára levele mellett képtelen voltam elmenni szó nélkül.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Tétény álnevű olvasónk kezdi így a levelét, és persze mi rögtön emlékeztetünk is mindenkit Sárára. Egy külföldön élő olvasónkról van szó, aki nemrég itthon Magyarországon is felment a Tinderre, és meglepődve tapasztalta, hogy ha ír is nekik, a magyar férfiak nem írnak vissza. Tétény nem az első olvasónk, aki válaszol arra, hogy miért lehet ez így, de reméljük, nem is az utolsó. Ha önnek is vannak tapasztalatai a témában, kérjük, folytassa ön! A Randiblog e-mailcímére várjuk üzenetét.

Néhány szó magamról: nem tudom, milyen az élet 30 fölött, én magam alulról karcolom még ezt a szép számot, de már nincs olyan messze, nem gondolom, hogy olyan messze lennénk egymástól. Én is tindereztem, volt jó is, rossz is, most inkább megpróbálom személyesen az ismerkedést, nem megy nekem ez a chatelősdi hetekig. Őszintén: miről lehet beszélgetni 2 héten keresztül egy idegennel? Semmiről… Ami egy kaland, az megvan, azzal gond nincs is, de ha többet akar az ember, nos igen… Itt is láttuk, tapasztaltuk is, a Tinder nem erre való.

De, hogy témánál maradjak: „a magyar férfiak nem írnak rá SOHA a hölgyekre Tinderen”. Ez már önmagában is szexista és én aztán távolról sem vagyok SJW, aki képes megsértődni, ha valaki ráköpi, hogy túl alacsony, vékony, dagadt (nahát, hogy túl magas sosincs). Azt mindenki tudja, egy kaland, rövid-hosszú távú kapcsolat, mindig-MINDIG a nőkön múlik. Igen tessék beismerni, enélkül nincs is értelme tovább olvasni. Mi is tudjuk, ti is tudjátok: ti választotok, mi jelentkezünk. És itt kezdődik az, ami miatt nem írunk rátok Tinderen. 

Elhiszem, hogy nagyon nehéz kifogni 500 üzenetből azt az egyet, aki értelmes, vicces, okos, jófej, ne adj isten még érett is a korához képest. Tudjátok mi nehezebb még? 500 egyedi üzenetet kiküldeni. Ja, hogy te épp csak estére kerestél valakit? Bocsánat, hogy megjegyeztem milyen izgi, Egyiptomban voltál. HJAH, hogy te hosszú távra keresel? Én kérek elnézést, hogy az arcomba bámul a feneked az első képen. Nem tudjuk, épp ki mit akar, nem tudunk 150 egyedi üzenetet kitalálni és baromira elegünk van abból, hogy ti nem válaszoltok. Mert lássuk be… 500 üzenetre nem lehet válaszolni.

Fröcsögés helyett leszögezem még itt és most, nem azt mondom, bennetek van a hiba. Azt mondom, nem csak bennünk… Oka van, hogy nem írunk rátok. Talán ez a magyaros mentalitás itt ilyen. De ha ennyire hihetetlen, miért nem írunk rátok, regisztrálj férfiként, és próbálj meg tinderezni fél évig. Keresd meg a legátlagosabb férfit a neten, szedd le a képét, sok sikert (persze tudjuk, ez tilos).

Nem írok rá senkire, mert 1.: nem válaszol, 2.: majd április 27. után ráér 2072-ben, addig próbáljam meg fenntartani a beszélgetést én, mert a hölgyek (teszem hozzá, ezzel pont nincs problémám, mert amúgy is be nem áll a szám, de azért na legyünk reálisak… heteket nem lehet beszélni a semmiről, vagy ha igen, az igen csöndes randevú lesz) 99%-a egy árva betűt sem ír, ha én nem kérdezek semmit. Belefáradtam és már unaloműzésnek is megteszi reggel a WC-n, hogy nyomkodom a telefont.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Én kérek elnézést, hogy az arcomba bámul a feneked

Egy női olvasónk azt firtatta, vajon miért van, hogy a férfiak nem írnak vissza a Tinderen. Egy férfi most válaszolt.

35 · Nov 05, 2017 04:17pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments