Vannak a társat kereső emberek között olyanok, akiknek igen konkrétak az elképzelései arról, hogy pontosan milyen férfira vagy nőre vágynak. Mi azt hittük, hogy az egyenruha-mánia egy szexuális fétis, nem egy olyan életelv, amire az ember a párkapcsolatát alapítja, de ezek szerint tévedtünk, mert beindult az Egyenruhások.hu nevű/című társkereső. Az oldal beindulásáról tudósító sajtóközlemény szerint külföldön már régóta működnek olyan társkeresők, ahol tűzoltókat, katonákat, rendőröket, orvosokat, mentősöket, ápolókat stb. lehet megismerni, hát akkor úgy gondolták, hogy legyen egy itthon is, igaz, egy kicsit úgy cseng a szöveg, mintha maguk se lennének 100%-ig biztosak benne, hogy ez itthon működni fog:

Ilyen célú társkereső oldalak a világ számos országában vannak, Angliában és Amerikában sok éve létezik a modell. Meglátjuk, hogy nálunk milyen sikereket érhet el az oldal.

És ha ön azt gondolná, hogy ide csak egyenruhás férfiak és rájuk vágyó nők regisztrálhatnak, akkor szégyellje magát, hogy a gondolkodásmódja ennyire a XX. században maradt. Megint a sajtóközleményt idézzük:

Persze nem csak a hölgyeknek szól az oldal, olyan férfiakat is várnak, akik egyenruhás nőkről álmodoznak.

A sajtóközlemény egy olyan poénnal zárul, amitől egy kicsit elbizonytalanodunk, hogy ezt az bárki is komolyan veszi-e:

Az már biztos, hogy többé nem kell égő házak közelében leselkednie a lányoknak ahhoz, hogy tűzoltókkal ismerkedhessenek meg.

Facebook Post Comment Embed placeholder.