Még nem írtam nektek, de Zdenkó levelére, úgy érzem, reagálhatok.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Már csak egy új olvasói levél fér bele 2017-ben a Randiblog Inbox rovatba, és legyen ez Darina álnevű olvasónk írása! Természetesen 2018-ban ugyanúgy várjuk majd az önök leveleit, mint az óévben, kíváncsiak vagyunk, hogy például Darina gondolataira-tapasztalataira milyen reakciók érkeznek majd a Randiblog e-mailcímére!

Szóval a bevezető mondatban említett Zdenkó arra panaszkodott egy korábbi posztban, hogy a nők túlságosan anyagiasan közelítik meg a társkeresés témáját, Darina először is erre válaszol egy gondolattal. Aztán arról mesél, ami egyszerűen kimeríthetetlen téma: hogy milyen férfiak jöttek szembe neki a Tinderen. Hát nézzük!

29 éves orvos vagyok, kifejezetten csinos és értelmes. Nincsenek magas elvárásaim, de azért 30 körül úgy gondolom, hogy joggal várható el, hogy valaki, aki párt/társat keres, teremtse is meg ennek a feltételeit.

A Tinder egy katasztrófa, szinte csak rossz tapasztalatom volt ott, vagy nem tudják a pasik, mit akarnak, vagy félnek mindenfajta elköteleződéstől, vagy még az exüket siratják, és nem merik beismerni, hogy inkább egy jó pszichológus kellene, vagy csak unatkoznak és gyűjtik a skalpokat.

Az igénytelenségről pedig annyit, hogy a magyar pasiknál szinte kivétel nélkül ezt tapasztaltam, akkor se vettem volna le a cipőmet 1-2 lakásban/albérletben, ha megkérnek rá. Egyedül a külföldi párom dicsérte meg, hogy szép, tiszta és igényes a lakásom. A magyarok egyből fintorogtak, hogy „te jó ég, milyen pedáns vagy”. Hát, uraim, ha nektek az igénytelenség jön be, akkor hajrá!

A másik a nagyképűség. Ez is magyar tulajdonság, csak nem tudom, mire fel. Ettől komolyan jobban érzik magukat a férfiak? A legutóbbi fiú – ő is 29 éves, de egy 16 éves értelmi szintjén volt – dicsekedett vele, hogy ő az átlagosnál nagyobb méretekkel rendelkezik, ami persze nem igazolódott be. Nem tettem szóvá, nem akartam megbántani, de egyszerűen nem értem, mi szükség van erre?

Az értelmes, igényes, ambiciózus férfiak mostanra tényleg elkeltek? Remélem, azért egy még van itt Budapesten valahol.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!