Írtunk már olyan párokról, akik szeretik megviccelni egymást, de most egy olyan sztorit találtunk a Huffington Postnál, ami bizonyos szempontból minden eddigin túltesz.

Egy Dél-Afrikában élő brit párból a feleség, bizonyos Phedre Fitton már öt éve küzdött a rákkal, amikor 2013-ban végül elhunyt. Röviddel a halála előtt az akkor 69 éves nő arra kérte szerető férjét, Nigel Fittont, hogy amikor ő már nem lesz, akkor is mindig szorgalmasan öntözze a növényeket a fürdőszobában.

Az asszony elhunyt, és férje a kívánságát tiszteletben tartva azóta is locsolgatta a növényeket. Egészen mostanáig.

Nigel Fitton ugyanis nemrég egy otthonba költözött, és lánya, Antonia Nicol Londonból odament hozzá segíteni. Úgy döntöttek, hogy a fürdőszobai növényeket is viszik magukkal – és csak most, ennyi év után tűnt fel, hogy a növények igazából műanyagból vannak. Nicol a Twitteren osztotta meg a sztorit, és nem csodáljuk, hogy a történet ilyen népszerűségre tett szert.

Apukám azt mondta: „csodáltam is, hogy ennyi év után még ilyen jól néznek ki a növények”. Nagyot nevettünk az egészen, és jó érzés volt arra gondolni, hogy anyukám itt van velünk

– nyilatkozta Nicol.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Haldokolt, de még utoljára megviccelte a férjét

A 69 éves brit nő rákban szenvedett. Férjét arra kérte, halála után öntözze helyette a növényeket. 5 évvel később derült fény a turpisságra.

134 · Jan 19, 2018 11:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments