Sok érdekes levelet olvastam nálatok a randizásról és folyományairól, szeretnék hozzászólni a témához egy egyszerűnek tűnő ügyben.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Rengetegen női olvasónk írta meg nekünk az elmúlt hetekben-hónapokan randizási tapasztalatait, és sokan sok mindent említettek már, amit a magyar férfiakra jellemző negatívumként érzékeltek. A mai posztban Aida álnevű olvasónk rövid levelét közöljük, és az ő levele azért ilyen rövid, mert csak egy negatívumot említ, de egy olyat, amit előtte senki nem tett szóvá.

Vajon azért nem, mert mások nem tapasztalják ugyanezt? Vagy más szerint nem ennyire fontos? Ön hogy látja a kérdést? Ha elolvasta Aida levelét, és szívesen hozzászólna vagy mesélne ön is, semmi akadálya: kérjük, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Többször próbáltam társat keresni online, a végeredménytől függetlenül 99%-ban kedves, intelligens, figyelmes férfiakkal találkoztam.

Már betöltöttem a negyvenet, és a saját korosztályomban keresek párt, azaz szóba jöhet 40-50 éves partner. Mit gondoltok, min bukik el a randik fele? A csúnya, ápolatlan, rosszul megcsinált, nemlétező FOGSORON!

Sok külső adottság nem számít, ha tetszik a partner személyisége, de a fogsor igen! (Hozzáteszem, a saját fogsorommal szemben teljesítem a magas elvárásokat.)

Elég rossz úgy menni a randira, hogy azon imádkozol:

Csak legyen rendes fogsora!

Elég rossz úgy eljönni egy randiról, hogy:

nagyon rendes srác vagy, de azzal a szájjal nem érsz hozzám, az tuti!”

Ez talán életkori probléma, hogy nem törődnek magukkal a férfiak fogsorilag sem? Nem tudom. Mindenesetre autó helyett először fogorvosra ajánlom költeni a pénzt.

Köszönöm, hogy elmondhattam a véleményem.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Azzal a szájjal nem érsz hozzám, az tuti!

Egy női olvasónk 40-50 körüli férfit keres, és megírta nekünk, min bukik el nála a randik fele. Tanács férfiaknak: nem autóra kéne költeni, hanem...

181 · Feb 02, 2018 04:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments