Sokszor olvasom a rovatotokat. Van, ami pozitív, van negatív. Régóta gondolkodom azon, hogy írjak nektek. Az egyik cikketek elolvasása után döntöttem úgy, hogy leírom az én tapasztalataimat. A cikk a hirtelen eltűnő férfiakról szól, és hogy ezt hogy élte meg a levelet író nő.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Bálint álnevű olvasónk alábbi leveléhez tartozik a fenti bevezető, és persze rögtön kikerestük, hogy Bálint melyik posztra gondolhat a hirtelen eltűnő férfiakkal kapcsolatban: minden bizonnyal erre. Bálint azt mondja, nem csak a férfiak szoktak hirtelen eltűnni, és ezzel kapcsolatban rengeteg tapasztalatot elmesél, amit aktív Tinder-felhasználóként gyűjtött. Bálintnak egy kérdése is van önhöz, illetve minden más Randiblog-olvasóhoz: ha úgy gondolja, hogy önnek van erre egy válasza, vagy egyébként szívesen mesélne ön is, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

28 éves, diplomás férfi vagyok. Régóta nincs kapcsolatom. Nem voltam hűséges előző kapcsolataimban, ami vagy kiderült vagy nem. Miután vége lett az utolsó kapcsolatomnak, úgy döntöttem, most kiélem magam és nem úgy hódítok meg lányokat, hogy közben nincs kapcsolatom. A modern világnak köszönhetően felgyorsult a pár/alkalmi vagy esetleg tartósabb szexpartner-keresési lehetőség. Erre tökéletes app a Tinder.

Kezdeném az előnyével. Mint azt már említettem gyors, egyszerű. Munkám és a különböző traningek miatt nem igazán van időm. Így egyszerű úgymond söprögetni a lányok között, jobbra-balra. Számos lánnyal feküdtem le, akiket itt ismertem meg, van, akivel több alkalommal, van, akivel csak egyszer. Ilyenkor őszintén megbeszéljük a partnerrel, hogy ez csak szex és mindketten így állunk hozzá, és közben másokkal is találkozgatunk, amennyiben hosszabb távú a „kapcsolat”.

Viszont lassan közeledve a 30. évemhez szeretnék már családot. Úgy érzem, kiéltem magam és szeretnék egy fix kapcsolatot, akivel megoszthatom a kis zsúfolt életem, és aki feldob minden nap. Elmesélem a legutóbbi történetemet, amiből megtudható, hogy mi is zavar a lányok többségében a Tinderen.

Egyeztem egy lánnyal. Elkezdtünk beszélgetni. Lefutottuk a szokásos hova valósi vagy, mit szeretsz csinálni szabadidőben köröket, majd jött az általam mindenkitől megkérdezett kérdés: Kit/mit keresel Tinderen? Erre a lány azt válaszolt, hogy hát igazából ő sem tudja, de azt hiszi, komoly kapcsolatot. (Kérdem én mi az, hogy azt hiszem?) Kedvenc válaszaim közé tartozik még az „unalmamban töltöttem le” vagy a „nem tudom, lesz ami lesz”. Ezután visszakérdezett, hogy és te? Ugye nem te is szexkapcsolatot? És én erre leírtam neki, ami miatt igazából írok nektek, hogy mi a tapasztalatom a Tinderen.

Egyezek egy lánnyal. Ráírok, mert igenis a férfi kezdeményezzen. Erre vagy jön válasz vagy nem. 70%-ban nem jön válasz. (Akkor miért húzott ő is jobbra?) A maradék 30%-ba tartozókkal beszélgetek. Közülük nagyjából a fele egyik a napról a másikra eltűnik, vagy csak nem válaszol. Tehát már ebben a stádiumban nagyon lecsökkent a szám. 2 nap után nagyjából megkérdezem, hogy folytathatnánk-e Facebookon? Na van, aki erre nem válaszol. Pedig egy egyszerű nem is elég lenne. Áttérünk Fb-re. Ott nyilván több képe van fent, megnézem, ő is az én képeimet. Folytatjuk a beszélgetést, és kiderül van-e több közös érdeklődési kör. És akkor jön a nagy kérdés… Van-e kedve személyesen is találkozni.

Eddig a kérdésig kb. 1 hét telik el az egyezéstől. Van, aki kibújik alóla, hogy most nem ér rá, zsúfolt a hete, de majd ír, ha jó lesz neki. Na velük sem találkoztam azóta sem… Itt jegyezném meg, hogy a személyes találkozó kb. 20 lányból 1-gyel jön össze. Eljön a nagy nap. Kávézás, esetleg kajálás valahol. Érzed, hogy megvan-e az a plusz, amit személyesen is vársz, meg hogy úgy néz-e ki, mint a képeken (ért már meglepetés). Ha megvan az a plusz, akkor még 1-2 találkozó és a szex. Ami szerintem egy kapcsolatban fontos. Én ezt nem is titkolom. Ha minden klappolna és utána még beszélünk a lánnyal, akkor lehet belőle kapcsolat. De sajnos még idáig nem jutottam el, ezért vagyok Tinderen. Miután ezt leírtam a lánynak, jött is a válasz:

OK.

Kérdeztem, hogy most rosszat gondolsz rólam, vagy mi baj? Válaszként azt kaptam, hogy ebben nem ő lesz akkor a partnerem. Mondom neki de most az zavar, hogy előbbre írtam a szexet mint a kapcsolatot? De ha igen, akkor valóban nem te vagy ebben a partner. Remélem megtalálod, amit keresel. Szia. Jött is a válasz szinte azonnal:

Ebből nem az jött le, hogy te komoly kapcsolatot keresel. Ezt hamar elengedted. Szia.

Összefoglalva a levelemet és a kérdés, amiben talán tudtok segíteni az, hogy a lányok miért tűnnek csak úgy el? Ha már egyszer regisztrált, egyeztünk és írok, akkor legalább válaszoljon. Ha pedig gond, hogy fontos a szex számomra egy kapcsolatban, akkor mondja el és ne engem tartson olyannak, aki csak a szexre hajt. Köszönöm, hogy elolvastátok nem rövid levelem, és választ kapok erre az igen egyszerű, habár összetett kérdésemre.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!