Ugye milyen szuper az, amikor a kedves mama próbálja megoldani gyermeke szerelmi életét? Ezt tette Sally Field Oscar-díjas színésznő a minap a Twitteren keresztül, ami már önmagában is hírértékű lenne, de ráadásul a fiának nemcsak úgy akárkit nézett ki, hanem Adam Rippon olimpiai bronzérmes korcsolyázót.

Sally Field 71 éves, Sam Greisman nevű fia 1987-ben született. A most 30 éves fiatalember említette édesanyjának, hogy mennyire megtetszett neki Adam Rippon műkorcsolyázó, aki egyrészt bronzérmet nyert most az olimpián, másrészt a világ első nyíltan meleg olimpikonjai közé tartozik, sőt, az első sportoló, aki nyíltan meleg férfiként érmet nyer egy olimpián. Szóval Sally Field azt üzente a fiának a 28 éves sportolóval kapcsolatban, hogy

Őrülten csinos, találd meg a módját!

Greisman ezt viccesnek találta, és egy szarkasztikus kommenttel kísérve kitette a Twitterre, hogy milyen hasznos tanácsot adott az édesanyja azzal kapcsolatban, hogy megtetszett neki egy olimpikon. Erre Sally Field fogta és a fia üzenetét továbbította Adam Ripponnak a Twitteren, hogy most már a műkorcsolyázó is tudjon erről a vonzalomról.

Erre az egészre Rippon ezt mondta a Buzzfeednek:

Sam, imádom anyukádat! És biztos vagyok benne, hogy egy napon találkozni fogunk. Szóval köszönöm, kedves mama!

Greisman viszont nem volt ennyire lelkes, hogy anyukája közbelépett, először csak annyit kommentelt, hogy jaj, de most a PageSix úgy tudja, hogy a sztárgyerek azóta privát üzenetben bocsánatot is kért édesanyja kínos viselkedéséért. Ami lehet, hogy kínos, de úgy tűnik, bejött, merthogy persze a szerelmet/párkapcsolatot/boldogságot az ilyen szülői húzások nyilván nem garantálják, de Field akkor is elérte a célját: beszélgetés kezdődött a fia és a Rippon között. Aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem, de ha Field nem csinál semmit, biztosan semmi nem történt volna.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sally Field össze akarta boronálni a fiát egy műkorcsolyázóval

Az Oscar-díjas színésznő a saját kezébe vette a dolgokat, amikor úgy ítélte meg, hogy gyereke túl félénk. A 30 éves gyerek azóta bocsánatot kért anyukája húzásáért.

4 · Feb 21, 2018 01:29pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments