Kevin Esterlyt és Amy Yut ezen a héten vitte vissza a rendőrség az USA-ba Mexikóból. Majdnem két hete keresték őket, a 16 éves lány eltűntnek volt nyilvánítva, igaz, semmi nem utalt arra, hogy ne a saját akaratából távozott volna. Amy Yu sértetlenül került vissza az édesanyjához az eltűnés után, 45 éves útitársa azonban börtönbe került, a vád vele szemben az, hogy fiatalkorú személy elhelyezésébe avatkozott bele. Hát így is le lehet írni azt a kapcsolatot, ami egy híján 30 éves korkülönbséget hidalt át.

A Pennsylvania államban élő Esterly család még 2009-ben ismerkedett meg a templomban az akkor még csak 7-8 éves Amy Yuval és édesanyjával. Teltek múltak az évek, és a jó viszony nemhogy megmaradt, mélyült is, legalábbis David Esterly és a közben kamaszlánnyá ért Amy Yu között. A gimnáziumi tanuló tavaly aláírt egy dokumentumot az iskolában, amin azt állította, hogy Esterly a mostohaapja, így a férfi több alkalommal is elment a lányért az iskolába, és onnan ő vitte haza. Mindezt a lány anyjának és feltételezhetően Esterly feleségének a tudtán kívül.

Az édesanya azonban februárban rájött arra, hogy milyen viszonyban van a lánya Esterlyvel, és itt avatkozott bele a rendőrség először a sztoriba: Amy Yu édesanyjának bejelentése nyomán kimentek Esterlyékhez, és felszólították, hogy szakítsa meg a kapcsolatot a kamaszlánnyal. A férfi nem így tett: márciusban Amy Yunak volt egy nagy veszekedése az édesanyjával, és ezután ők ketten együtt szépen eltűntek. Pár értéktárgyat vittek magukkal, Esterly felvett négyezer dollárt (kb. egymillió forintot) felesége bankszámlájáról.

Ez március 5-én volt, és három nappal később derítette ki a rendőrség, hogy Esterly és Yu Philadephiából elrepült Cancúnba. A múlt hét közepén ennek kapcsán már a mexikói rendőrség is belekapcsolódott a pár keresésébe, és március 17-én szombaton találták meg őket. A férfit rögtön le is tartóztatták, Miamiben várja, hogy mi lesz vele, a lány pedig sértetlenül, de feltehetőleg igen feldúltan visszakerült édesanyjához. A Yahoo! News itt szépen időrendbe szedte az eseményeket, de ha egy magától beinduló videót is meg szeretne nézni erről a történetről, az ABC Newst ajánljuk.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy 45 éves, amerikai férfi Mexikóba szökött 16 éves szeretőjével

A rendőrség vetett véget a vakációnak: a nős, többgyerekes apukát letartóztatták, a kamaszlány visszakerült édesanyjához.

3 · Mar 24, 2018 09:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments