Ha van kedve játszani egyet, jó helyen jár! Ebben a kvízben híres párokat mutatunk, de csak olyanokat, akik nincsenek már együtt. Amint azt a cím is mondja, meg kell tippelni, hogy az adott celebkapcsolat meddig tartott.

Persze túl nehéz lenne, ha a pontos évszámot kéne eltalálni (ráadásul a kvízmotorunk sem lenne kifejezetten alkalmas egy ilyen feladatra), szóval azt a mérföldkövet vesszük alapul, amit a hosszabb kapcsolatok nagy vízválasztójának szokás tekinteni: a hetedik évet. Rengetegszer halljuk, hogy egy-egy szerelemnek vagy házasságnak a hetedik év nagy próbatétele, sokan ekkor dobják be a törölközőt, ilyenkor dől el, hogy a kapcsolat tényleg hosszú távra szól-e. Szóval a kérdés mindössze ennyi: megvolt-e nekik a hét év vagy nem? Több, mint hét évig voltak együtt vagy kevesebbig? 

Az egyértelműség kedvéért álljon itt egy még fontos dolog, mielőtt beindítja a játékot: nem a házasságkötés és a válás kimondása közötti időt vesszük figyelembe, hiszen egyrészt a házasságkötésre általában sok éves szerelem/együttélés után kerül csak sor, másrészt a szakításkor az ember kéri a házassága felbontását, de a bírósági procedúra évekig elhúzódhat, szóval a válás kimondása sokkal később is lehet, mint maga a szakítás. Ráadásul olyan párokat is mutatunk, akik nem is voltak soha házasok. Tehát:

a megismerkedés és a szétválás kimondása közötti idő számít, nem a házasság időtartama!

Most már akkor minden egyértelmű, mehet a játék!

Híres párokat mutatunk, akik már szakítottak. Tippeljen, hét évnél többet éltek le együtt vagy hét évnél rövidebb volt a kapcsolat?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »