A 22 éves Erin Anderson már hároméves kora óta tudta magáról, hogy rossz testbe született. Az amerikai transznemű lány sokáig csak titokban hordta a nagymamája magas sarkúit és kísérletezett az édesanyja sminkkészletével. Tinédzseréveit meleg fiúként élte és próbált párkapcsolatokat kialakítani, persze nem minden jött össze. Például, 18 évesen a Facebookon üzenetet írt egy srácnak, Jared Norrisnak, aki tetszett neki, ám a fiú érzékeltette vele, hogy nem kíváncsi rá. Akkor még egyikük sem tudta, hogy pár év múlva mégis összejönnek.

Anderson nagyjából másfél évvel a visszautasítás után döntött úgy, hogy nem harcol tovább a testével és belevág a nemváltásba. Hét hónappal később pedig, már Erin néven, csinos szőke lányként volt fent az Instagramon.

Thank you for buying me this dress @xxjarednorrisxx! I love you and I cant wait to wear it for you on Christmas 💙❤️ #wifeymaterial

Erin Eternity (@erineternity) által megosztott bejegyzés,

Norrisnak azonnal meg is tetszett és nyomott egy lájkot valamelyik fotójára, így pedig először beszélgetni, majd randizni kezdtek. Természetesen Anderson az első pillanattól őszinte volt a sráccal és emlékeztette arra, hogy korábban fiúként visszautasította, ám Norrist egyáltalán nem zavarta, hogy a párja korábban férfitestben élt. Bár Anderson többhónapos hormonkezelésen esett túl és a melleit is megcsináltatta, arra nem volt pénze, hogy a nemi szerv műtétet is elvégeztesse magán, de a pasija ezt nem is tartotta feltétlenül szükségesnek. 

Wuv my baby boy❤️

Erin Eternity (@erineternity) által megosztott bejegyzés,

Nőiesebbnek akar tűnni, de nekem már így is gyönyörű. Akkor is szeretni fogom, ha megcsináltatja a műtétet, bár az én szememben így száz százalékosan nő, de értem, hogy neki nagyon nehéz lehet

- mondta korábban a srác a Daily Mailnek.

A pár egyébként jelen pillanatban nincs együtt, arról hogy miért szakítottak, nincs információ. Ám így is két évig jártak és Anderson boldogan osztja meg a történetét a nyilvánossággal, hogy segítsen elfogadottabbá tenni a transzneműekkel való randizást. Ugyanis ők is a saját bőrükön tapasztalták, hogy az emberek mennyire előítéletesek egy ilyen helyzettel kapcsolatban, Norris még halálos fenyegetéseket is kapott amiatt, hogy egy transz nővel járt.