Lehetséges, hogy az én esetem is átlagos, az is lehet, hogy hétköznapi, de mindenképp tanulságos.

A Piusz álnevet dobta a gép az alábbi levél beküldőjének. A fenti mondat természetesen a levél bevezetője, és Piusz 2 éve tartó kapcsolatáról számol be alább. Az „együtt vagyunk” kifejezés után azonban egy zárójeles kérdőjel következik a sztori első sorában, és nyilván mondani sem kell, hogy nem sok jóra utal, hogy Piusz már maga se tudja, hogy tényleg együtt van-e a partnerével vagy sem.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Hogy pontosan mik az okok, azt nem fogjuk természetesen Piusz helyett elmesélni, kérjük, olvassa végig ezt a levelet, ami a Randiblog e-mailcímére érkezett! Ha van kedve és mesélnivalója, utána írjon nekünk ön is!

2 éve vagyunk (?) együtt. Neki egy válása volt, nekem egy rosszul sikerült kapcsolatom. Chat, hívás, találkozás, közös hang, minden olyan, ahogyan egy ember kívánja, kívánhatja. Én 39 kilenc vagyok, lakás, autó, biztos munkahely, egzisztencia, sok dicséretet is kapok a hölgyektől, sosem foglalkoztam ezzel, jól esik, de nem verem a mellem.

Ő nagyon csinos, ambiciózus, intelligens, jó barát és szerető. A családdal minden rendben, szüleim imádják, az ő családjába is remekül beilleszkedtem. A volt férjével közösen visznek egy vállalkozást, ami nem épp szerencsés, de hitel, stb. Többször előfordult, hogy azzal jött, neki jobb egyedül, hagyjuk ezt. Vártunk, aztán megint egymás mellett találtuk magunkat, ez ment legalább 4-szer.

Most újra előjött, semmi baja nincs velem, de ő egyedül szeretne lenni, nincs ideje semmire, egy kapcsolatra sem. Azt hiszem, ez lesz utolsó, úgy érzem, itt a józan ész már nem segít, szinte semmi. Újra meg kell próbálnom majd mással, ez így felőröl, és aki ide jár, itt olvas, az tudja, baromi nehéz ennyi idősen nyitni újra, és azt válaszolni a legidegesítőbb kérdésre, hogy nem azért vagyok egyedül, mert pszichopata vagyok, csak egyszerűen felgyorsult a világ, nincs türelem, nincs megalkuvás egy bizonyos szintig sem. Tudom, hogy nehéz lesz újra bízni, de biztosan sikerül. Mert sikerülnie kell.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A volt férjével közösen visznek egy vállalkozást

Olvasónk két éve van együtt a szerelmével, aki egyszer már volt férjnél. Illetve épp ez az, már nem olyan biztos, hogy együtt vannak.

0 · Apr 30, 2018 01:41pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments