2017 őszén volt egy kis botrány a Puncs.hu körül. Ez a randi oldal nyíltan hirdette, hogy náluk a partnerek közti első kapocs a pénz. Itt találhatnak egymásra a Sugar Daddy-k és a Sugar Baby-k. Az oldalt kerítéssel vádolták, több mint tízezren kérték Pintér Sándort, hogy tiltsák be a Puncs.hu-t, de végül az ügyészség megállapította, hogy

a Puncs.hu nem segíti elő a prostitúciót.

Februárban megkereste a Velvetet egy magát Sugar Boy-nak valló srác, és elárult pár személyes tapasztalatot a Puncs.hu-val kapcsolatban.

Belső infói és tapasztalatai szerint

több Sugar Boy van az oldalon, mint Sugar Baby.

Majd azt is hozzá tette, hogy a pasikat, akik itt keresnek partnert, azokat nem is csak a Sugar Mommy-k, hanem az elmondása szerint sokszor két kapura játszó Sugar Daddy-k is megkörnyékezhetik.

Megkérdeztük, hogy Sugar Boy-ként ő miért is regisztrált az oldalra. Elmondta, hogy neki az számít, hogy minél messzebbre utazhasson, minél különlegesebb helyekre, amit egy magyar átlagfizetésből nem biztos, hogy meg tudna fizetni.

Eddig egyszer jött össze egy utazás, azt egy férfival töltöttem Bangkokban és Phuketen, szóval Thaiföldet bejártuk a James Bond szigettől a majmok szigetéig, keresztbe és vissza :D

Úgy gondolja, hogy az az életfelfogás, amit a Puncs.hu közvetít, az nem degradáló.

Én attól sem vagyok elzárkózva, hogy itt egy tehetősebb társat találjak magamnak, aki a hétköznapi megélhetésemen túl további anyagi biztonságot is teremt számomra. Engem nem zavarna, ha a "párom" lényegesen jobban keresne, mint én.

Hogy honnan jött az ötlet, hogy beregisztrálja magát az oldalra?

A Sugar Boy dolog igazból onnan jött, hogy egyébként eléggé szeretem az extrém dolgokat kipróbálni és kíváncsi voltam, mi történik, ha beregisztrálok. Először nem is voltam benne biztos, hogy lesz ebből bármi is, de lett. Egyre többen írtak, de meglepő módon több volt a férfi, mint nő, lévén azt jelöltem meg, hogy mindkettő nem érdekel, így a Sugar Daddyknek is megjelent a profilom, akik szintén mindkét oldalt megjelölték, vagy csak a fiúkat.

Azt is elárulta, hogy azért ezt nem tudná "főállásban" csinálni. És nem azért, mert elmondása szerint őt többnyire a "rondák és idősek" keresik meg. Egyrészt azért, mert szereti a munkáját, másrészt meg azért, mert gusztustalannsk tartja, hogy valaki 100%-ban kihasználja a párját. így

akkor se lenne kitartott, ha az oldalnak köszönhetően tartós barátságba kerül valakivel.

Önnek is van ilyen sztorija?
Írja meg nekünk!

(A borítókép csak illusztráció.)