shutterstock 493206298

Látva, hogy nem múlik a szerelmem, leült velem beszélgetni

2018.05.24. 16:01

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Rengeteg levél érkezik mostanában a Randiblog inboxába, aminek nagyon örülünk, és ezúton is köszönjük mindenkinek, aki beküldi nekünk párkapcsolatokra vonatkozó tapasztalatait vagy történetét a Randiblog e-mailcímére. Ebben a posztban Godvin álnevű olvasónk beszámolóját találja alább, ő a válásáról és azt követően kialakult munkahelyi kapcsolatáról mesél nekünk tömören, de nagyon elgondolkodtatóan. Ha Godvin történetét elolvasta és lenne megosztanivalója, akkor önön a sor, kérjük, írjon nekünk ön is!

53 éves leszek júniusban. A feleségem 13 éve lelépett, egyedül neveltem a gyerekem. Feláldoztam az életem?

2 hónapja jöttem rá, milyen rosszul döntöttem, amikor nem kerestem anyát a gyerekeimnek, mert már akkor ott volt az a nő, akibe 2 hónapja szerelmes lettem. Egy munkahelyen dolgoztunk, ismertük egymást. 3 éve otthagytam a munkahelyem, őt 1 év múlva kirúgták. 2 éve felhívott, kezdjünk együtt vállalkozásba. Belevágtunk, dolgoztunk együtt, szimpatikus volt, de nem vettem észre a nagy Őt.

Két hónapja kényszerből naponta találkoztunk, beszélgettünk, és szerelmes lettem halálosan. Megírtam neki, elutasított, aztán látva, hogy nem múlik a szerelmem, leült velem beszélgetni, és elmondta szeptember óta van kapcsolata, ha nem lenne párja, egy percig sem gondolkodna, hogy elfogadna. Ha nyáron történt volna a felismerés, már egy pár lennénk. Csodálatos anya, van két fia, csodálatos Nő, csodálatos Ember. Ő van nehezebb helyzetben, mert tetszik neki a szerelmem, de nem rúgja fel a kapcsolatát.

Összegzésként: jó nagy barom voltam, most próbálok a hátralévő életemben nyitott szemmel élni. Igazat megvallva, nélküle nem nagy kedvvel.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Látva, hogy nem múlik a szerelmem, leült velem beszélgetni

Olvasónk sokáig nem látta meg a nagy őt munkatársnőjében. Aztán amikor mégis...

5 · May 24, 2018 04:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments