Isaiah Mustafa egy 44 éves amerikai színész, aki jelenleg a Shadowhunters című sorozatban látható, de igazából arról a legismertebb, hogy egy ideig ő alakította az übermacsó álomcsávót az Old Spice jól vagy kevésbé jól sikerült reklámjaiban. Mustafának az esküvője most a hétvégén volt, és ebből az alkalomból a Huffington Post előtúrta a színész lánykérését másfél évvel ezelőttről. Mustafa egy drónra szerelt kamerával rögzítette a meglepetést (a menyasszony azt hitte, hogy a felvétel egy utazós bloghoz készül). A videó nagyon látványos lett, de azért reméljük, hogy a menyasszony nem bánja, hogy a jelenet olyan, mintha az egészet a kamera és nem a nő kedvéért rendezték volna meg.

Aztán most a lagzifotók közléséért a People fizetett egy nyilván elég szép összeget, szóval az ő fotóikat lehet megnézni itt vagy az alábbi Instagramposztban. A menyasszonyt Lisa Mitchellnek hívják, aki 36 éves, azaz 8-cal fiatalabb Mustafánál. Mitchell sajtósként dolgozik a Warner Brothersnél, és egy WonderCon nevű rendezvényen találkozott Mustafával 2016 februárjában, azaz a megismerkedés és a lagzi között valamivel több, mint két év telt el.

A vőlegény Los Angeles-i, a menyasszony viszont floridai eredetileg, így úgy döntöttek, hogy a kettő között félúton rendezik meg az esküvőt, Texasban. Azt mondják, nem spilázták túl, és a fotók alapján tényleg elég lazának tűnik a rendezvény. Mustafának már van egy tizenéves lánya, ő vezette be édesapját a házasságkötési ceremóniára, de az ifjú pár azt mondja, szeretnének közös gyereket is.