Ez megint egy olyan poszt, amiben egy olyan levelet közlünk változtatás nélkül, ami a Randiblog alábbi e-mailcímére érkezett. A beküldőnek a Paulina álnevet dobta a gép, és a történet egy szeretői viszonyról szól: Paulina egy olyan férfival jött össze, aki közben tartós kapcsolatban élt egy másik nővel. A levél legelső sorából már lehet sejteni, hogy ez mégsem csak egy szokásos megcsalásos sztori lesz, de nyilván nem fogjuk a bevezetőben előre elmesélni a poént, érdemes végigolvasni egy az egyben Paulina történetét.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Csak azt hadd szúrjuk még ide, hogy ha önnek is van hasonló története, vagy ha egyébként szívesen mesélne névtelenül bármiről, ami párkapcsolatokkal, randizással, szerelemmel vagy szakítással kapcsolatos, ön is írhat nekünk bármikor az alábbi címre!

Klikk a gombra és már írhat is!
randi kukac mail.velvet.hu

Azt hiszem, sikerült kifognom a legalattomosabb férfit a világon. 3 éven át voltam a szeretője. Hogy miért? Mert tökéletesen tudott hazudni. Tudtam, van egy élettársa, aki nem főz, nem takarít, csak a gyerekeivel foglalkozik (akik nem közösek), és ő otthon csak felmosónak van használva. De szabadulni nem tud, ugyanis a párja olyan anyagi helyzetben volt megismerkedésük idején, hogy milliókat adott neki kölcsön, de papírt nem írtak róla, de ő pedig addig onnan el nem jön, míg a pénzt vissza nem kapja.

Kényeztetett, sokat kirándultunk, elhalmozott apróbb ajándékokkal, nagyon romantikus volt a lopott estéken, de emellett mindig voltak furcsa szokásai. Svájcban dolgozik azért, hogy pénzt gyűjtsön, de a gyűjtéssel gondok akadtak. Bérelt egy minigarzont, ahogy mondta, csak azért, hogy ott találkozhassunk. De az a hely legénylakásra kezdett el hasonlítani a fullos elektronikai berendezésektől (házimozi, hatalmas tv, Xbox, márkás ruhák), kifordult magából, meztelen képeket küldött magáról, az ágyban egyre durvább dolgokat próbáltunk ki. Bár abba a 3 percbe (amíg tartott egy aktus), sok újdonság nem fért bele. Volt egy megérzésem, hogy valami erősen sántít vele kapcsolatban.

Jött a hidegzuhany: sikerült kiderítenem, hogy az élettársával majdnem 10 éve vannak együtt, a nő jól keres, jómódú családból származik, a férje, akiktől a gyerekei vannak, balesetben halt meg. Igenis odaadó nő, emellett a másik szeretője 8 éve volt meg, akinek ugyanezt a mesét adta be, mint nekem, és őt wellnesshétvégékre vitte. Ezalatt otthon is és nekem is azt mondta, hogy a munkája miatt van távol. Ezen kívül voltak neki egyéjszakás kalandjai, amerre járt, csak csajozott.

Aztán találkoztam egy exével, akitől megtudtam, hogy ennek a férfinek semmije nem volt soha életében, mindig olyan nőket szed fel, akiknek lakása van, hogy legyen fedél a feje felett. Mellettük pedig folyamatosan csajozik, nem számít neki sem a kor, sem a külső, minden nőt tárgynak néz. A pénz kifolyik a kezéből, ezer felé tartozik. Szakítani akartam vele, ezért zaklatni kezdett.

Ekkor felkerestem az élettársát, és elküldtem neki élete szerelmének képét, amint egy másik nőt ölelget. Pont a férfi születésnapjára esett e nemes alkalom. Azóta hírét sem hallottam.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az ágyban egyre durvább dolgokat próbáltunk ki

Olvasónk azt mondja, 3 éven át volt a világ legalattomosabb férfijának a szeretője. Íme a történet.

15 · Jun 22, 2018 05:00pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments