Egy, a Velveten olvasott férfiúi levélre („Ő is komoly kapcsolatot keres, havi 500.000 Ft támogatást várna”) szeretnék reagálni.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Dominik álnevű olvasónk az utóbbi hónapok egyik legnépszerűbb levelére válaszol, és ennek a bizonyos korábbi levélnek ugyanaz volt a kicsengése, amire kifejezetten sokan panaszkodtak itt a Randiblogban az évek során: az internetes társkeresőkön egyszerűen nem lehet normális társat találni. Nos, itt volt az ideje, hogy ezt a képet végre árnyalja egy kicsit valaki, és a Dominik pontosan ezt teszi.

Szerinte a hiba nem feltétlenül a társkeresőkben vagy az ellenkező nemben van, de erről részletesebben szól az alábbi néhány bekezdés, ami Dominik teljes levelét tartalmazza. Ha ön úgy érzi, szintén szívesen hozzászólna ehhez a témához akár pro, akár kontra, kérjük, írjon nekünk ön is! Az alábbi címre várjuk a mailjét.

A címünk a szokásos,
klikkeljen érte ide!

45 éves férfi vagyok. Korábban többször is sikeresen fordultam az internetes társkereső portálok valamelyikéhez, pedig sem gazdagnak, sem jóképűnek nem mondhatom magam. A levelet olvasva az jutott eszembe, hogy az illető úriember egyszerűen rossz helyen keresgél, nem a megfelelő adatlapokat nézi meg. Azokat az értékeket, amiket keres, valószínűleg nem a megfelelő személyekhez társítja.

Szerintem sokszor már a bemutatkozó sorokból vagy a felhasználónévből is lehet fontos infókat levenni, esetleg az első levélváltáskor megérezni azt a bizonyos pluszt. A fotó egy másik dolog, sokszor nem ad reális képet (mind pozitív, mind negatív értelemben) – lehet régi, mesterkélt, de éppen ellenkező is előfordulhat: egy kevésbé sikerült kép valójában csinos, vonzó embert is takarhat. Kimondottan intelligens, jó humorú, érzelemgazdag és szórakoztató hölgyeket ismerhettem meg semmitmondó fotókkal – de mind független, önálló karriert/életet építő emberek voltak, akik a másikban egyenrangú partnert, szellemi és érzelmi társat kerestek, nem sugar daddyt. Többségük nálam jobb anyagi háttérrel rendelkezett, és volt, akivel még házasság is lett a dologból (igaz, évekkel később elváltunk, de ez miattam történt).

Szóval ezúton üzenem kedves reményvesztett férfitársamnak, hogy igenis ott vannak azok a hölgyek, csak esetleg a lencséje fókuszán kellene kicsit állítani.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!