Az én nevem Axel, és szeretnék elmesélni nektek egy tanulságos történetet, az én történetemet, ami sok-sok évvel ezelőtt történt.

A fenti mondattal kezdődött az alábbi levél, ami a Randiblog szokásos címére érkezett, de egyvalamit kijavítottunk benne természetesen: a beküldő igazi nevét az Axel álnévre. Axel egy korábbi kapcsolatáról ír nekünk az alábbi levélben, illetve arról, hogy miért nem volt teljesen őszinte ebben a kapcsolatban, és hogy ennek milyen következménye lett. Axel természetesen levonta azóta a tanulságot, amit alább meg is oszt mindannyiunkkal.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ha ön is szívesen írna, van mesélnivalója vagy reagálna például az alábbi levélre, kérjük, küldjön egy e-mailt erre a címre:

A címünk továbbra is:
randi kukac mail.velvet.hu

Fiatalabb koromban megismertem egy lányt, aki szerintem a legeslegcsodálatosabb lány a világon.

Akkoriban a magánéletem nem volt annyira a toppon sajnos. A családom szegény volt, mint a templom egere. Az édesanyám, aki szerintem a világon az egyik legeslegjobb édesanya volt, miután az édesapám meghalt, egyedül nevelt föl a bátyámat és engem, tisztességben és szeretetben. Na szóval visszakanyarodva az eredeti vonalra: akkoriban nagyon sokan bántottak a szegénység miatt.

Ugyebár megismertem ezt a lányt, és igazából csak randizgattunk-ismerkedtünk, de első látásra szerelem volt számomra, és az első csókváltás az iránta érzett szerelmet és szeretetet csak megerősítette bennem.

Most jön a lényeges rész:

mivel nagyon nagy volt köztünk a társadalmi és egzisztenciális különbség, így ebből adódóan nem a valós képet mutattam és mondtam magamról, és megjátszottam magam, és nem vállaltam föl a hátteremmel, illetve az élethelyzetemmel kapcsolatos dolgokat előtte, ezzel megvonva tőle azt az esélyt, hogy eldönthesse, hogy mit is szeretne tőlem vagy mit nem ennek függvényében. Valahogy rájött és megszakította velem a kapcsolatot, amit meg is értek. Mostanra, amennyire tudom, sínen van az élete, és ennek örülök a legjobban a világon.

Dióhéjban: az én hibámból okulva arra kérek mindenkit, aki esetleg olvasta a kis történetemet, hogy legyen mindig őszinte, ne szégyellje az aktuális körülményeit, és élje meg a szerelmet és szeretetet, mert ezek a legfontosabbak dolgok a világon. Család, szeretet, szerelem. Az anyagiak csak bizonyos szintig fontosak, meg közösen is föl lehet építeni.

Aki esetleg szegény, de tetszik neki egy gazdagabb lány vagy fiú, nyugodtan próbáljon meg vele ismerkedni. Ne féljetek és legyetek egymással mindig az élet minden területén őszinték.

Nagyon szépen köszönöm a megtisztelő figyelmet.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!