Kristen Bell egy 38 éves amerikai színésznő, akit többek között a Hősök és a Veronica Mars című sorozatokból és egy csomó mozifilmből lehet ismerni. Az ő férje Dax Shepard, akit két évvel azelőtt mutattunk be a Kockahas blog nézőinek, hogy a színész-humorista és Kristen Bell összeházasodott. Shepard 18 éves korától kezdve használt különböző kábítószereket, amik akkora problémát okoztak az életében, hogy 2005-ben végre teljesen lemondott minden szerről, és azóta józanul él.

Ha ön azt gondolta, hogy egy drogproblémákon túllépett férfi nem élhet házasságban egy rendszeresen füvező nővel, akkor tévedett: Kristen Bell egy WTF nevű podcastban arról beszél, hogy rendszeresen szív marihuánát a férje jelenlétében, és ez a házasságukban semmi gondot nem okoz.

Nagyon szeretem az elektronikus cigarettámat, és szoktam is szívni a férjem jelenlétében. Úgy tűnik, nem zavarja – a fű egyszerűen szuper. Egy héten egyszer, amikor hullafáradt vagyok és leülünk nézni a 60 Minutest, miért ne?

– mondja Kristen Bell ebben a bizonyos podcastban, amihez hadd tegyünk hozzá két tényt. Egyrészt a 60 Minutes egy politikai tévéműsor, másrészt Kristen Bell korábban arról számolt be, hogy depresszió és szorongás miatt korábban kezelést kapott, szóval a marihuánafogyasztása ezzel is kapcsolatban lehet.

Hogy egy házaspárnak mennyire nem kell mindenben megegyeznie, és meg kell tanulniuk elviselni egymás fura szokásait, arra még egy példával szolgálnak Shepardék: Kristen Bell 11 éves kora óta vegetáriánus, 2012. óta vegán. Dax Shepard szintén vegán lett vele együtt egy évre, de később bevallotta, hogy aztán újra elkezdett csirkehúst fogyasztani.

Ezt a hírt egyébként a Huffington Postnál találtuk.