Ön ismeri Randiblog Inbox című posztsorozatunkat? Arról a sorozatról van szó, amelyikben olvasóink névtelenül mesélhetnek a magánéletükről – értelemszerűen nincs fotónk semelyik olvasói levélhez, de valami képpel azért szeretjük illusztrálni a történeteket, szóval úgynevezett stockphotókat használunk. Egy olyan fényképbankból szerezzük ezeket, ahol kb. végtelen mennyiségű random kép van, amik közül az egyik csak ábrázol valami olyasmit, amiről az illusztrálandó anyag szól.

Na ezek között a fotók között keresgéltünk éppen, amikor egyszercsak a következő fotó jött szembe, ami rögtön felveti a kérdést: vajon milyen témát lehetne illusztrálni ezzel a képpel?

Egy lehetőség, hogy milyen témához lehetne felhasználni a képet:

Terhes nyugdíjas nem biztos benne, hogy ki a gyermek apja

...de önnek biztosan van jobb ötlete is, hogy milyen felirattal lehetne ellátni ezt a képet. A helyes megfejtéseket Facebook-kommentekben szívesen látjuk, a helytelen megfejtéseket pedig ugyanott, még szívesebben!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ön szerint vajon mit illusztrál az alábbi kép?

Segítsen megfejteni, vagy legalábbis kontextusba helyezni egy talányos stockphotót!

0 · Nov 30, 2018 04:28pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

(Az oldal tetején látható borítóképet egyébként úgy választottuk ki, hogy beírtuk a stockphoto-keresőbe, hogy „stockphoto”, merthogy egy stockphotókról szóló cikket egy stockphotókról szóló stockphotóval illusztráljon az ember. Ettől a keresési művelettől nem tört szét az internet, hanem a fenti kép jött ki első számú találatként.)