Randizni valakivel mindig rendkívül izgalmas dolog mindkét fél részéről, és nemcsak azért, mert a Tinder és egyéb társkereső-alkalmazások korában az első találkozás előtt csak képről látjátok egymást. Stressz kitalálni az időpontot, a helyszínt, a tökéletes programot, hiszen ha valami nem úgy sül el az első alkalommal, ahogy elterveztük, akkor csúnya és gyors vége lehet a kapcsolatnak. Pedig egy másik élethelyzetben akár remekül is alakulhatott volna.

Alighanem ez az, ami sosem fog kiderülni annak az Emily nevű lánynak az esetében, akinek a barátnője a Twitterre töltötte fel kettejük üzenetváltását, amelyben történetünk főszereplője élete legrémesebb randijáról számol be. A beszélgetésből kiderül, hogy alig várta a találkozót, a pasi ugyanis látszólag nagy meglepetést tervezett kettejüknek. Mivel arra kérte, hogy mindenképp feketében menjen, a nő úgy gondolta, ennél stílusosabb pasit el sem tudna képzelni magának.

Ő egy olyan vegyél fel fekete ruhát, én meg jól megleplek-típusú pasi volt, szóval nem volt nehéz romantikus hangulatba kerülnöm

- írta a barátnőjének. Állítása szerint még a kocsiban sem sejtett semmit, ugyanis baromi jól elbeszélgettek a sráccal. Kezdetben tényleg minden tökéletesen alakult.

A dolgok aztán akkor kezdtek furcsává válni, amikor váratlanul megálltak egy krematórium előtt, majd miközben beráncigálta, a fiú bevallotta neki, amit már rég be kellett volna:

ők és az a több tucat ember körülöttük bizony a nagymamája temetésére jöttek.

Emily köpni-nyelni nem tudott, viszont úgy érezte, már túl késő és kellemetlen lenne lelépni, ezért a srác kezét szorongatva a ceremónia végéig ott maradt. A fiú állítólag azért nem mondta el hamarabb, hova mennek, mert biztos volt benne, hogy Emily nem fog vele tartani, pedig neki nagy szüksége volt valakire ezen a lelkileg megterhelő napon.  

Miután beléptünk a krematóriumba, mindenki a halott öregasszonnyal volt elfoglalva, a csávó meg mindenkinek csak annyit mondott rólam, hogy sziasztok, ő itt Emily. Apukával nem találkoztam, anyukában meg már biztos volt egy tonna Xanax. A srác sírt, nekem meg meg kellett vigasztalnom ezt a totál vadidegen embert, miközben végigjártuk az egész családját

- részletezte a helyzetet Emily, a java viszont csak ezután jött:

Kiderült, hogy a barátnője pár hete hagyta ott, és mivel mindenki szeretett volna már vele találkozni, gyorsan keresett valakit, aki betölthette az űrt, amit maga után hagyott.

Emily alighanem egy áldott jó lélek, mert a virrasztás végéig a sráccal maradt, akit csak utána kért meg, hogy vigye haza.

Végig zokogott, hát hogy tudtam volna így otthagyni?

- indokolta a döntését Emily, aki valószínűleg többet nem találkozott az említett fiatalemberrel. Pedig ha jól belegondolunk, ennél intimebb első randit szinte el sem lehetett volna képzelni.

(Mirror