Kedves Orsolya!

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ármin álnevű olvasónk a linket is elküldte a fenti megszólításhoz, mert Orsolya pár héttel ezelőtt levelére reagál, amiben Orsolya azt fejtegeti, milyen férfiakhoz volt szerencséje a társkeresés során. Nos, Ármin azt mondja, a férfiak részben azért olyanok, amilyenek, mert a nők magatartása ezt hozza ki belőlük, és eléggé messzemenő következtetéseket von le a tapasztalataiból.

Mi nem fogunk állást foglalni Ármin levelével kapcsolatban, ez ugyanis az ön, illetve a többi olvasó reszortja, mint mindig. Valószínűleg lesz ebben a levélben, amivel egyet ért majd, mással feltehetőleg vitatkozna – ha van kedve, kérjük, írja meg nekünk ön is a társkeresési tapasztalatait! Amennyiben a Velvet alábbi e-mailcímére ír, nálunk névtelenül mesélhet!

Klikk ide, ez a címünk:
randi[@]mail.velvet.hu

A férfiak főleg azért pózolnak autók mellett, nyaralós képekkel, mert ha nem tennék, akkor te, és sok hasonló egyből balra húzná, vagy átsiklana fölötte. Tudom, mert ezt tapasztalom, és hallom másoktól is.

Baj, ha csak olcsó szállodákban száll meg, és nem ott, ami egy igazán facebook-kompatibilis wellnessfitnesslochness hely, ami neked tetszene? Hát igen, lehet, hogy ő utazni megy, világot látni, és nem azért, hogy menő helyekről bejelentkezzen egy szelfivel, és mutassa, neki bejött az élet.

A kor letagadásáról a nőket is lehetne meséltetni...

Mondom ezt úgy, hogy én csak a valóságot mutatom, őszintén, a képeim se társkeresőre készültek, el is maradt a sok match, ugyanúgy, mint a más hasonlóan kereső férfiaknál is, ahogy hallom. Pedig rólam is jókat mondanak külsőre, és személyiségre is, bár ez utóbbit nem tudom villogtatni, hiszen a társkeresőn megismert nőkkel az igazi ismerkedésig nem nagyon jutunk el...

Az exbarátnős kép közismerten működő taktika, mert a nőkben felébreszti a versenyszellemet, és a „ha neki kellett, akkor tudhat valamit” benyomást.

Nyilvánvaló, hogy nem lesz folytatás, de azért még elücsörögsz vele egy órát? Ja, neked nyilvánvaló, egy halvány sejtésem szerint neki már kevésbé, de neked nem jelent gondot, hogy elszórakoztasson, miközben eszel, iszol az ő számlájára. Hát igen...

Az miért baj, ha 2 óra múlva az ágyban vannak? Azért, mert a nagyi elmondta, hogy 1276-ban az egyik barátnőjét máglyán elégették boszorkányság vádjával, mert nem játszotta hónapokig a megközelíthetetlen dámát (zsákbamacskát)? Jaj, mit mondjon az, akibe beleszerettem, akivel 20 perccel az első tali után, ami a lesmárolásommal kezdődött, az ágyban voltunk, és utána olyan euforikus érzés volt, mintha akkor lettem volna először nővel (nem, nem akkor voltam), mert olyan kémia, összhang volt, hogy majdnem felrobbantunk.

És igen, a gyors haladás a nőtársaid hibája, hiszen a sok felhőztetett, talonban tartott pasinak nincs türelme, hogy aztán hónapokig tartó udvarlás után megkapja a „bocsmégse”-t, hogy visszamenjen a nő az exéhez, vagy hasonlók... Ha egy férfi eleget csalódott a nőkben, annál kevesebb energiát akar belefektetni az ismerkedésbe, mert tudja, hogy rizikós befektetés.

A mai nők semmit se kérnek? Vicces, egyre több férfi van úgy – még párkapcsolatban is –, hogy elgondolkozik, hogy kurvázni jobban megéri, mert kerek perec ki van mondva, mi mennyi, nem kell hozzá menő autó, menő ruhák, vacsizni hívni, wellnessezni, színházat, stb-t kibírni, se ékszerek nem kellenek, és a többi kis „semmi”.

De persze ez mind JÁR a nőknek, hiszen a Facebook, instalájkok, rajongók is ezt mondják, főleg a barinők, mert hát „gyönyörű vagy”, „szép vagy”, „bombanőő”, és bizony, ha jár valami egy férfinak: szex (de csak időnként, jutalmul, nem túlzásba véve), és esetleg egy formás alak, csinos arccal, sok kritizálás, játszmázás mellé. Többnyire mindössze ennyi.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
20 perccel az első tali után az ágyban voltunk

Hiába voltak pozitív tapasztalatai is olvasónknak a társkereséssel, összességében úgy érzi, jobban megéri prostituálthoz járni. Extrém nézetek a Randiblogban!

13 · Dec 28, 2018 04:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments