shutterstock 1064126351

Azért ismerkedünk, hogy csajozzunk, az új játékért és a változatos (!) szexért

2019.01.27. 20:48

Alkalmanként olvasom a Randiblogot, és az online társkeresés-szeretőkeresés témakörben lenne pár gyakorlatias gondolatom, amit megosztanék.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Az Ulászló álnév jutott a fenti bevezetővel kezdődő, a mai posztban olvasható levél beküldőjének, aki a Randiblog alábbi e-mailcímére írt. Ulászló azt mondja, egyrészt a társkeresés témájához szeretne hozzászólni, amiről rengeteg érdekeset olvastunk már eddig olvasóinktól, másrészt a szeretőkereséshez is kapcsolódik a mondanivalója, amiről a pár hete egy női olvasónk írta meg a tapasztalatait, főként azzal kapcsolatban, hogy milyen gyakran előfordul ebben a műfajban is, hogy a férfiak egyszer csak nyomtalanul eltűnnek.

Ulászló roppant tárgyilagosan és szókimondóan írta meg nekünk válaszait, tapasztalatait és hozzáállását, feltételezzük, hogy lesz benne, amivel ön egyetért majd, és lesz, amivel kevésbé. Ha van kedve önnek is hozzátenni egy levélnyit a Randiblog Inbox posztsorozathoz, kérjük, írja meg nekünk saját tapasztalatait e-mailben! A címünket alább találja, az alatt pedig Ulászló levele olvasható.

Ide kattintson a címünkért!
randi@mail_velvet_hu

Közel 20 éve csajozom a különböző online oldalakon, kényelmes és elég nagy a merítés, nagyon sok érdekes, izgalmas vagy éppen rettenetes kalandom volt ennek köszönhetően. Érdemes tudni annak aki regisztrál egy ilyen oldalon, hogy a valóság egy elcsavarodott szegletének szabályai mentén kell haladni, és ha nem tudsz hozzá alkalmazkodni, akkor sikertelen leszel, vagy megégeted magad.

Olvasótok levelében nem értette, hogy miért tűnnek el a férfiak 2 nap/randi után, hol van a probléma, és mi a háttere ennek a jelenségnek.

Kezdjük az alapokkal, a nők szinte kivétel nélkül, nem egy, hanem két kategóriával jobb pasit keresnek, mint ahol ők vannak a szeretői táplálékláncban. A menő pasi legalább 185 magas, sportol, kiváló az egzisztenciája, vezető beosztásban dolgozik, és inkább római isten mint sima földi halandó. Innen indulunk, ez az elvárás. Viszont érdemes tudni, hogy ennek a típusnak éppen 5 nője van egyszerre és hobbiból dugja a csajokat 20-tól 45-ig.

Mindegyik nő a férjénél jobb pasit, egy alternatív valóságot keres, ahol ő lehet a körülrajongott díva a hős karjaiban. A férfiak viszont nem azért regisztrálnak egy ilyen oldalra, hogy egy balkezes kapcsolatban gyakorolják a monogámiát! Azért regisztrálunk, ismerkedünk, hogy csajozzunk, az új játékért és a változatos (!) szexért! Persze erről tabu a randin beszélni, alkalmazkodni kell a női elváráshoz, igen, csak veled, igen hosszú távra.

Az első szex a vadászat jutalma, ilyenkor érik be a jól végzett munka, a sok parttalan levelezés, a felesleges körök és lelkizés. A második szex még érdekes lehet, kicsit megfontoltabban haladós, a részleteket felfedezős, de már nem újdonság, ez már csak sima szex. Utána kell 2-3 hónap szünet, hogy újra érdekes legyen.

Kemény lesz talán amit írni fogok, de egy 40+ pasinak nem élmény egy sima papásmamás „szemből és hátulról” szex, a nők tapasztalati szintje egy hosszú kapcsolat után pedig pont ezen a szinten mozog. Sokszor kellemetlen és kínos már a téma is, hogy ugyan csináljuk már máshogy, ne legyen szőrös a punci, vagy tessék már felvenni szexi rucit... A nőkkel szembeni őszinteség egy olyan luxus, amit csak akkor tehetünk meg, ha van annyi tartalék csaj a háttérben, hogy nem számít a mondanivalónk következménye, így viszont csak kevesen engedhetik meg maguknak a világos beszédet.

Az eltűnések másik oka a férfiaknál, ha levelezni ugyan képesek, de találkozni már nem, ők a munkahelyről netezve feelingelnek egy szexpartner/szeretős oldalon, de nincsen meg a mozgásterük, infrastruktúrájuk, hogy magát a randit lebonyolítsák. Aki reggel 8-tól 17h-ig dolgozik egy munkahelyen és várja otthon az asszony stopperrel az ajtóban, annak csak a levelezés marad, és amikor jönne a randi ideje, képtelen megoldani, így inkább törli magát, eltűnik.

Tudom, hogy 100 férfi jut 1 nőre a társkeresőkön és a legnagyobb probléma ezzel, hogy teljesen eltorzítja ez az arány a valóságot, sok nő keresi a gombhoz a kabátot, a férfiak emiatt szabóságot nyitnak, mert erre van igény. Azt mondjuk, amit hallani akarnak, amíg célba nem érünk, utána pedig szegény csajok csodálkoznak, hogy mi történik velük, hiszen rendben volt minden.

Még egy gondolat a végére, a Randiblogon csak azt olvasom, hogy rendes és normális pasit keresnek a nők, ez egész egyszerűen nem igaz! Az évek alatt volt ilyen és olyan profilom is, kísérletképpen tettem fel normális szöveggel, normális képekkel is adatlapot, semmi, nulla érdeklődés, majd provokáló szöveg, félmeztelen képpel és érdekes módon naponta jöttek a megkeresések! Nem kurvák, teljesen normális, hétköznapi csajok, feleségek írtak rám. Egyszerűen át kell jutni az ingerküszöbön és a „normális” a női fogalomtárban az unalmassal lakik egy polcon, a nők pedig a KALANDOT keresik, ezt kell megadni. Ahogyan egyik kedves barátom megfogalmazta: megtudom, mit szeretnének, és utána eljátszom nekik!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!