Annyira felment a vérnyomásom, miután elolvastam Gréta levelét az előbb, hogy muszáj vagyok írni nektek.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Igen, egy újabb férfiolvasónk, Patrícius válaszol most Gréta pár héttel ezelőtt megjelent levelére, amiben arról volt szó, hogy a férfiak nem értékelik a nőket egy párkapcsolatban eléggé, hanem mindig a kapcsolaton kívül keresgélnek – például Grétának is csapja a szelet egy házas férfi, holott Gréta maga is kapcsolatban él, igaz, egy olyan férfival, akit a jelek szerint jobban érdekel a pornó, mint az élete párja.

Nos, Patrícius értelemszerűen teljesen másik oldalról látja ugyanezt a kérdést, és felveti a nők felelősségét is – a címből lehet sejteni, hogy Patríciusnak voltak már negatív tapasztalatai. Természetesen azonban ezzel a beszámolóval sem tekintjük lezártnak az eszmecserét, szóval ha ön is szívesen megosztaná a tapasztalatait, szívesen várjuk levelét! Kérjük, a Randiblog alábbi mailcímére írjon!

Kattintson ide és már írhat is!
randi [@] mail.velvet.hu

36 éves, mások által helyesnek mondott, magas pasi vagyok. Ebben az évben helyre hozom a korábban hozott rossz (pénzügyi) döntéseim következményeit, és már csak egy jó és tartalmas párkapcsolat hiányzik az életemből.

Hogy miért bosszantott fel Gréta levele? Egyrészt azért, mert sok találkozón vagyok túl az elmúlt években, és én a férfitársaimmal ellentétben mindig tiszta lapokkal játszottam. A szomorú tapasztalat pedig az, hogy abban a percben, amikor tényleg elkezdett érdekelni egy nő, és nem voltam vadparaszt, hanem tényleg odafigyeltem rá, abban a percben valahogy más lett a történet. Egyből nem voltam annyira érdekes a másik számára. Volt olyan nő, aki miután szétmentünk, egyből összejött egy nála alacsonyabb pasival, és egyből gyereke lett. A legutóbbi nő (akin még mindig nem vagyok túl) is simán otthagyott.

Másrészt mert Gréta is egy ilyen ember mellett van, és így nem ad esélyt arra, hogy valaki, pl. egy magamfajta srác megismerhesse, mert foglalt. Mert inkább szenved egy ilyen szarházi mellett, mintsem tartsa magát annyira büszkének, hogy egyedül legyen, és megadja az esélyt egy normális kapcsolatnak. Mert ebben az undorító világban van még, akinek fontos, hogy egy tartalmas kapcsolata legyen, ne pedig valami kis buta lánykát fűzögessen. Akinek nem azzal záródik a nap, hogy egy ostoba tévéműsort néz, hanem beszélget a párjával, és aki lehúzná a párja bugyiját minden este...

A döntés a tiéd, a tietek, hölgyek. De ugye minden döntésnek van következménye!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Miután szétmentünk, egyből összejött egy nála alacsonyabb pasival

„...és egyből gyereke lett.” Egy olyan olvasónk írt a Randiblognak, aki úgy érzi, hogy a nők nem értékelik eléggé a normális férfiakat.

42 · Mar 17, 2019 12:07pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments