A mai posztban egy újabb olvasói levél kerül sorra, a beküldőnek ezúttal az Armand álnevet adta a véletlen. Armand a házassága végéről írt nekünk, illetve arról, hogy alakul a kapcsolata a feleségével és annak új partnerével most, hogy válófélben vannak. Armand helyzete különösen komplikált, amint az a címnek választott idézetből valószínűleg sejthető, de többet nem is árulunk el előre.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Még mielőtt elkezdenénk azonban az olvasást, emlékeztetjük önt, hogy a Randiblog Inbox posztsorozat kizárólag az olvasóink által a Randiblog alábbi címére beküldött történetekből áll – ebből az következik, hogy ha önnek van mesélnivalója, az ön beszámolóját, illetve tapasztalatait is várjuk! Ha van kedve, kérjük írjon akár most rögtön, ahogy elolvasta Armand levelét!

Kattintson ide, íme a címünk:
ranĐi@mail.velvet.hu

Decemberben kiderült, hogy a volt feleségemnek szeretője van, háromgyermekes apuka egyébként a szerető. Az még jobb, hogy büntetett előéletű, és folyamatban vannak ellene ügyek még. Nos, a volt feleségem nem akarta rendbe hozni a házsaságunkat, ezért a válás mellett döntöttünk. Mivel munkámból kifolyólag volt otthon lőfegyver, azt rögtön titokban leadtam a rendőrségen, csak én tudtam, hogy nincs otthon fegyver.

A szerető élt a feleségével, akit pár hónapja súlyosan megvert, ezért távoltartást rendeltek el ellene. A volt feleségem neki hitt, hiába az orvosi vélemény, hiába a bírósági végzés. Januárban egyszer arra mentem haza, hogy kizárt a saját házunkból. Kihívtam a rendőröket, majd nekik a volt feleségem azt mondta, fél tőlem, ezért nem enged be. Pechjére a rendőröknek benne volt a rendszerben, hogy már nincs fegyver a nevemen.

A lényeg, hogy kizárt a házból, nem mehetek be. A gyermekeimet nem láthatom, most lesz az első tárgyalás a válóperben.

Csak azért írom ezt le, hogyha valakivel hasonló történne meg, a legjobb ügyvédet fogadja meg, mert egy nő ha akar egy férfit, teljesen a padlóra tud tenni, nem csak lelkileg, sokkal inkább az életben. Hogy mit fog dönteni a bíróság, nem tudom. Remélem, nem veszitek el mindent.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!