shutterstock 688567951

Egy 20 évvel fiatalabb srác hevesen udvarolni kezdett nekem

2019.05.17. 16:40

Újabb levél érkezett a Randiblog Inboxába, ezúttal Paszkália álnevű olvasónktól. Mindig szívesen olvassuk olvasóink társkeresési tapasztalatait, és Paszkália levele különösen érdekes, hiszen ő negyven feletti nőként, egy válás után látott neki új kapcsolat keresésének. A címben kiemelt udvarlás csak az első lépés volt ebben a történetben, alább Paszkália teljes levelét végig lehet olvasni.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Természetesen az ön tapasztalataira-élményeire is kíváncsiak vagyunk, hiszen erről szól a Randiblog Inbox posztsorozat! Ha kedvet kap ahhoz, hogy meséljen egy kicsit bármiről, ami társkereséssel, párkapcsolatokkal, illetve szakítással kapcsolatos, kérjük, írjon nekünk e-mailt az alábbi címre, akár most rögtön, ahogy elolvasta Paszkália levelét!

Kattintson ide, íme a címünk:
randi /@\ mail.velvet.hu

45 éves vagyok, két éve váltam el, érzelmileg eléggé megviselt, így egy jó darabig apácaéletet éltem. Egészen most tavaszig, amikor egy nálam 20 évvel fiatalabb srác hevesen udvarolni kezdett nekem. Hihetetlen komolyan tolta, randira hívás, közös programok stb., szóval nem csak a szexualitás került előtérbe, sőt, le se feküdtem vele. Megijedtem tőle, mert kezdtem beleszeretni, és elküldtem, de persze ettől még az érzelmek nem múltak, volt fórum, ahol néha összefutottunk. Újra is próbálkozott még egy jó darabig, de nemet mondtam, mert nyilván nem szeretünk bele egy 25 évesbe.

Depis voltam egy-két hétig, de aztán gondoltam, hogy kutyaharapást szőrével, és durván elkezdtem tinderezni, ismerkedni. Melós nagyon a dolog, több tíz-húsz kontakt kell ahhoz, hogy legyen egy konkrét randi, és folytatás, de egy pár hónap alatt sikerült egy négy-öt fős stabil csapatot kiépíteni, 28-42 évesig, és előbb-utóbb szex is lett. Nem minősítem, milyen az elején, aztán egyre jobb, bár amikor az ember valakibe bele van zúgva, akkor minden más ugye…

Felhajtani, megszerezni, elfogyasztani és viszlát. Ez megy. De nem csak nekem, hanem úgy általában.

Érdekes különben, hogy a 25-35 éves korosztály nagyon durván tolja, és lelkesedéssel, ami a saját korosztályomról nem elmondható. Ott inkább a tötyögés, de úgy gondoltad-e, de főzöl-e, kedves vagy-e stb. megy.

Szóval most itt állok, 45 nem a világ, elmondhatom, hogy újrakezdtem, és tolom, mert ugye nehogy már más után nyávogjak, és remélhetőleg egyszer csak találkozom (nem Tinderen) azzal, akivel jól leszek, és aki jól lesz velem, mert jogom van hozzá, úgy érzem.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy 20 évvel fiatalabb srác hevesen udvarolni kezdett nekem

Olvasónk elvált a férjétől, majd két év elteltével új kapcsolatot kezdett keresni... Íme a beszámolója.

10 · May 17, 2019 04:40pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments