Heather Mills egy 51 éves, brit modell, aki a '80-as években topless fotózást is vállalt (lásd a fenti borítóképet), majd 1993-ban egy baleset miatt amputálták az egyik lábát. A modell 2000-ben került igazán a nemzetközi érdeklődés középpontjába, amikor a nála 26 évvel idősebb Sir Paul McCartney-val került szerelmi viszonyba. 2002-ben össze is házasodtak, 2003-ban közös gyerekük született, de aztán szétmentek, a válásuk 2008-ban lett hivatalos.

A Daily Mail azt írja most ebben a cikkben és az alábbi Tweetben, hogy Mills megint kapcsolatban van, ezúttal azonban a férfi a fiatalabb, 25 évvel. Az illető neve Mike Dickman és filmproducerként dolgozik. Egy vonaton találkoztak ők ketten, ahol Mills a lányával együtt a férfi közelében ült, és cetlikre firkált üzeneteket adott át Dickmannek, amikor a kislány pont nem figyelt. A titkos üzenetek közül az egyikben állítólag ez állt:

Jó nézel ki. Küldj egy mailt!

A férfi a jelek szerint eleget tett a felszólításnak, és felvette a kapcsolatot a volt modellel, mert Heather Millst később Dickmannel látták együtt egy jótékonysági vacsorán, most pedig az Instagramon jelent meg róluk egy közös kép, aminek a tanúsága szerint jelenleg éppen Olaszországban, Pugliában nyaralnak együtt.