Dér Heni a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban szerepelt, és a felkerült a netre a LifeTV jóvoltából az alábbi műsorrészlet is, amiben a 33 éves énekesnő azt a női titkát mesélte el, hogy egy alkalommal, amikor kapcsolatban volt, meghallotta, hogy a szerelme egy titkárnő előtt véletlenül elmondja az e-mailje kódját (feltételezzük, hogy a jelszóról van szó). Ennek az információnak a birtokában Dér Heni fél évig a pasija valamennyi üzenetét elolvasta.

Dér Heni azt mondja, hogy „volt mit látnia” az üzenetekben a fél év alatt, de azt is hozzáteszi, hogy ez „halál gáz” és senki ne kövesse a példáját. Mindenesetre a módszere a következő volt:

Megvolt a saját oldalam, megosztóoldalam, és volt egy fül, mint ahogy valakinek több oldala van, ott volt az övé és ugyanúgy kaptam a leveleket, értesítéseket én is. Rendszeresen elolvastam, klasszikus: megjelölés olvasatlanként, és vártam. És eltelt fél nap, és láttam, hopp, az az üzenet délutánra már nincs ott.

Forrás: 24.hu

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dér Heni fél évig titokban figyelte pasija minden üzenetét

Az énekesnő véletlenül tudta meg szerelme jelszavát és ki is használta, hogy az információ birtokába jutott. Volt mit látnia.

83 · Nov 20, 2019 08:43am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments