Angéla levelére és óvszerhasználati kérdéseire reagálnék néhány személyes tapasztalattal.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Elég emlékezetes címe volt Angéla álnevű olvasónk levelének: Kikötünk a hálószobában, és a férfi átváltozik gorillává. Sokan számolnak be nálunk a társkeresőzés során szerzett tapasztalataikról, de Angéla abban különbözött a többségtől, hogy ő elsősorban a szexszel kapcsolatos élményeiről mesélt – hiszen ez is fontos része az ismerkedésnek. Angéla tapasztalatai szerint sok férfi nem hajlandó óvszerrel védekezni egy-egy alkalmi kapcsolat során, gyakran előfordul viszont, hogy kifejezetten durván viselkednek az ágyban (erre utal a gorilla szó).

Nos, a mai posztban Elígiusz álnevű olvasónk rövid, de annál fontosabb gondolatokat tartalmazó levele kerül sorra. Elígiusz azt írja, hogy ő természetesnek gondolja, hogy a férfi óvszert használ, ha a szexre nem tartós, monogám kapcsolaton belül kerül sor, de még őt is érték meglepetések. Önnek mik a tapasztalatai ebben a témában, pro vagy kontra? Ha van kedve, írjon nekünk ön is, a beszámolókat-történeteket e-mailben várjuk az alábbi címre!

A két \ csak a szpemmelők megtévesztésére van benne, de itt a címünk:
randi\@\mail.velvet.hu

42 éves, elvált férfi vagyok. Válásom után találkoztam azzal a számomra fura hozzáállással, amit Angéla is felvetett, csak én éppen a hölgyek részéről.

Először egy korábbi barátnőmmel hozott össze újra a sors, majd egy friss ismeretség esetén is ugyanaz volt a reakció, amikor az első együttlét alkalmával elővettem az általam természetesnek gondolt óvszert:

Kell ez?

Hát, ha nektek nem...

Ami a durvaságot illeti – főleg az első együttlétkor –, teljességgel elfogadhatatlan. Később is csak a közösen kitapasztalt, megbeszélt határokig lehet létjogosultsága. A „gorilláskodás” szerintem röhejes, meg úgy általában minden túlzás. Hölgyek részéről is előfordul néha, hogy úgy tesznek, mintha filmforgatáson lennének...

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!