A fenti képen Tony és Barrie Drewitt-Barlow látható, akiknek a lagzijáról annak idején mi is megemlékeztünk. 32 éve vannak együtt, 5 gyerekük van, britek, de Floridában élnek, borzasztó gazdagok és imádnak szerepelni. Többek között azzal kerültek bele a hírekbe annak idején, hogy ők voltak az első brit melegpár, akik elérték, hogy béranya által kihordott gyerekeik szüleiként ők ketten szerepelhettek a hivatalos dokumentumokon (azaz nem a biológiai anya szerepel a gyerekek születési papírjain, akitől annak idején a petesejteket vásárolták). Mindennek már majdnem 20 éve, első két gyerekük, a fenti fotón látható Aspen és Saffron most 19 éves, sőt, még idén betöltik a húszat. Íme a két apukáról egy frissebb (2018-as) kép.

Drewitt-Barlow-ék azért kerültek most be a hírekbe megint (bár például fényűző életvitelükkel egyébként is rendszeresen szerepelnek, lásd alább), mert a The Sunnak elmesélték, hogy lányuknak, Saffronnak volt egy pasija-udvarlója, a 25 éves Scott Hutchison, és hogy Barrie Drewitt-Barlow összejött ezzel a fiatalemberrel. Hutchison pont feleannyi idős, mint új szerelme.

Az így egyedül maradó férj kifejezetten jól fogadta a hírt, sőt, korábban magától mondta, miután rákot diagnosztizáltak nála, hogy milyen jó lenne, hogy ha vele valami történne, akkor férje Hutchisonnal jönne össze. Hát ez meg is történt, a fiatalember ugyanis mindig is biszexuálisnak vallotta magát, igaz, Saffronnal csak plátói kapcsolatuk volt, aztán szakítottak is.

A hírek szerint Saffron valamennyire azért megütközött azon, hogy volt pasija innentől kezdve az egyik apjával fog járni, de a források szerint meg tudták beszélni a dolgot, és nincs harag. Sőt, bár Tony és Barrie elválnak, hogy az utóbbi összeházasodhasson új szerelmével, mind a hárman egy fedél alatt maradnak majd – ugyanabban a floridai villában fognak együtt élni továbbra is, ahol a pár 5 gyermeke szintén lakik. Íme egy kép az új párról.

Az 50 éves Barrie Drewitt-Barlow többek között a következőket nyilatkozta új kapcsolatáról:

Szerelmes lettem Scottba és ő szintén belém. Cikinek érzem, hogy az én koromban ilyen érzéseim legyenek Tonyn kívül bárki más iránt, főleg olyasvalaki iránt, aki feleannyi idős, mint én. De ha az ember tudja valamiről, hogy jó dolog, akkor az egy jó dolog. Még nincsenek konkrét terveink, de össze szeretnék házasodni Scottal.

Tony és Barrie Drewitt-Scott már egy ideje úgyis külön szobában aludtak egyikük horkolása miatt, szóval ezután sem terveznek különköltözni, és lassanként felnövő gyerekeiket is együtt kívánják nevelni a jövőben.