Én is ebbe a körbe tartoztam.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Agaton álnevű olvasónk alább leközölt levele kezdődik a fenti mondattal, és az e-mailje tárgymegjelöléséből derült ki, hogy melyik körről van szó: a harmincon túli szüzek köréről. Nemrégiben Titusz levelét közöltük, ő azt írta meg, hogy 31 évesen volt először szexuális kapcsolata.

Nos, Agaton, amint a címnek választott levélrészletből kiderül, majdnem 37 éves volt, amikor úgy döntött, hogy el szeretné veszteni a szüzességét, és ezért prostituáltat keres fel. Levele azért érdekes, mert sokat ír arról is, hogy milyen lelki problémákkal kell megküzdenie azoknak, akik az átlagosnál idősebbek, amikor elvesztik a szüzességüket. Ön is szívesen hozzátenne valamit ehhez a témához? Akkor legyen ön a következő, aki megosztja a tapasztalatait a Randiblogban, írjon nekünk mondjuk most!

Kattintson ide a címünkért!
randi[Q]mail.velvet.hu

Én is ebbe a körbe tartoztam. Idén nyáron a 37. születésnapom előtt egy héttel mentem el önszántamból egy fizetős lányhoz szobára, és levetettem a „rontást”. Fél év telt el azóta, de még csak most kezdem érezni először, hogy végre nyugodt vagyok lelkileg. A szüzesség ennyi idős korban nagyon mély nyomot hagy az emberben az összes előnyével és hátrányával.

Az előnye az őszinte jellem, a hűség és a szokásos dolgok, amik a romantikus filmek alapjai. Ha még nem lett pszichopata az illető, akkor megbízhatóbb, stabilabb társat nem találhat a másik fél, mert a hűtlenség egy ilyen embernek felér egy lelki öngyilkossággal, neki nehezebb megcsalni a másikat, mint eljutni a Marsig gyalog. Hátránya a magányhoz szokottság, az időnkénti elvonulás igénye. Ha az „exaggszűz” talál egy párt, akkor annak a kiválasztottnak meg kell értenie, hogy ennek az embernek teljesen újra kell építeni magát lelkileg, amihez idő és türelem kell. Nem azért vonul el időnként az exszűz vagy fordul magába, mert „elromlott”, hanem pár hónap alatt kell behoznia 20-25 év lemaradást, mert párkapcsolatok terén még a tinédzser szintjén áll, eszében sincs a gyerekvállalás és a házasság. Neki még az is rettentően furcsa, ha egy másik ember fekszik mellette az ágyban a reggeli kelésnél.

Az a tapasztalatom eddig, hogy a szüzesség elvétele egy nagyon apró lépés, bár a szűz ezt a lehető legnagyobb problémának éli meg, nem lát tovább. Állítom, talán ez a legjobb és legkönnyebb része a dolognak a testi részén kívül. Az első szex úgysem lesz fantasztikus élmény, szerintem az rettentően ritka, nekem sem volt egy nagy durranás. Fizetős lánynál szinte biztos, hogy nem érdemes se a teljesítménnyel, se a körülményekkel foglalkozni. Át kell esni rajta, és örülhet az ember, mindegy, hogy sikerült, lehet tovább lépni.

Nekem sem volt még barátnőm, fizetős esetem eddig nyolc volt két hónap alatt, és azóta nem vágyom vissza közéjük. Ebből kétszer volt ugyanaz a lány szándékosan, a többi különböző volt. Tapasztalatom szerint a szüzességet 30 éves korig le KELL tudni mindenféle agyalás nélkül, mert nagyon sokat kell utána dolgozni a lelki gyógyulás érdekében, és a karriernek sem tesz jót, ha össze van zuhanva az ember az élete 2/3-ában.

A lányoknak azt kell megérteniük, hogy a filmes romantikát lassan csak a magamfajtáktól fogják megkapni, tisztelet a kivételnek. De ehhez a lánynak nyitottnak és nőiesnek kell lennie, neki kell megmutatnia, mi az a nő, mint fogalom. Ha elhazudja sminkkel, játszmákkal, féltékenykedéssel, aranyásó-hozzáállással, akkor az exszüzet tönkreteszi rövid időn belül, és ettől tart a legtöbb ilyen ember. Az exszűznek elég egy smink nélküli őszinte mosoly a lánytól, és hogy vele lehet, onnantól már önmagát fogja rohamléptekkel meggyógyítani, a lánynak elég csak léteznie. Ehhez kell pár év, és utána lehet családalapításban gondolkozni, de addig az exszűznek újjá kell születnie, és ez ezerszer több munka, mint eljutni az első szexig. Én már tudom.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
37. születésnapom előtt mentem el egy fizetős lányhoz, és levetettem a „rontást”

Olvasónk azt írja, át kellett esnie a szüzesség elvesztésén, hogy tovább tudjon lépni, hiszen ezután még rengeteg munka várja, hogy rendbe tegye az életét.

15 · Jan 10, 2020 11:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments