A hétköznapok mindig tartogatnak kellemetlen meglepetéseket, ez alól pedig a szexuális élet sem kivétel. Az együttlétek néha nem úgy sikerülnek, ahogy az adott pár eltervezi, és előfordul, hogy kissé félresiklanak a dolgok. A Cheezburger nevű angol blog egy csokor kínos történetet gyűjtött össze a témában, kiválogattuk belőle a x legjobbat. Ezeken a sztorikon sokszor még a résztvevői sem tudták, hogy sírjanak, vagy nevessenek.

1. Félrement torpedó

Az egyetemen megismerkedtem egy lánnyal, és eleinte szégyenlősnek hittem, de végül hamar a tárgyra tértünk. A kollégiumi szobámban estünk egymásnak, és éppen a végét jártam, amikor a lakótársam váratlanul berontott a szobába. Ijedtemben az ajtó felé fordultam, de már nem volt mit tenni. Pontosan abban a pillanatban élveztem el, egyenesen a saját szemembe. Ha pedig az egész szituáció nem lenne elég kínos, a cucc úgy égetett, hogy azt hittem, megvakulok. Egy pár hét múlva a lány is dobott, mert nem tudott a szobatársam szemébe nézni az eset után.

2. Menyből a pokolba

Még tinédzser voltam, az első barátnőmmel jártam. Egyik nap egyedül voltunk nála, és eléggé felforrósodott a hangulat. Nem ez lett volna az első eset, amikor lefekszünk egymással, de egyiken sem voltunk tapasztaltak. Aznap úgy döntöttem, szájjal kényeztetem a barátnőmet, és az akcióm annyira jól sikerült, hogy a lány sikítozni kezdett, miután elment, de ezzel párhuzamosan eszméletlenül ki is akadt. Mintha megrémült volna saját magától. Felpattant, engem kizárt a szobából, és kulcsra zárta az ajtót. Egyetlen pólóban, alsónadrág nélkül álltam a folyosón, és az első dolog, amit megláttam, az a szülei döbbent arca volt. Akkor értek haza.

3. A vulkán

Egy ideig eltérő műszakban dolgoztunk a feleségemmel. Szinte alig láttuk egymást, de végül találtunk egy napot, amikor egy időben tartózkodtunk otthon. Rögtön meg is rohamoztuk a hálószobát, hogy tegyük a dolgunkat. Egy ideig minden jól ment, aztán meghallottuk, hogy a feleségem húga az ajtóból kiabál, hogy megérkezett. A feleségem nem foglalkozott vele, és tovább lovagolt. A húga végül benyitott, természetesen abban a percben, amikor én épp elmentem, a feleségem pedig szintén remekül időzített, és akkor fordult le rólam. A húga hitetlenkedve bámult a vulkánhoz hasonló folyamra, majd elfehéredett arccal, egyetlen szó nélkül zárta ránk az ajtót. Kis híján belefulladtunk a nevetésbe.

4.  Ollót ide!

Amikor gimnazisták voltuk, végre eljött a nap, amikor a barátnőm úgy döntött, ideje levetkőzni. Az volt az első alkalom, hogy alámerültem egy lánynak, és valamiért nem jutott eszembe, hogy a rágót ki kellene szednem a számból. Akkoriban még nem volt divat szőrteleníteni....

5. Paprikás ujjak

Egy srác nagyon fel akart jönni a lakásomra. Mondtam neki, hogy rendben, de csak ha hoz pizzát. Hozott is, ráadásul a kedvencemet, csípős pepperónisat. Megettünk egy-egy szeletet, aztán hamar belelendültünk az akcióba. Még alig húzta le rólam a bugyit, hogy bemelegítsen kicsit, amikor hirtelen olyan érzésem támadt, mintha szó szerint tűz lobbant volna fel odalent. A fürdőszobába rohantam, és azonnal jeges zuhany alá álltam, amikor eszembe jutott, hogy a srác nem mosott kezet a csípős pizza után. Alaposan lekiabáltam a fejét, de végül jót nevettünk rajta.

6. Csinos göncök

Még elég fiatalok voltunk az első barátnőmmel, amikor elkezdtük felfedezni egymást. Egyik délután egyedül voltunk a házukban, és a nappaliban felforrósodott a hangulat. Én már ott ledobtam a ruháimat, majd a szobájába mentünk, ahol őt is levetkőztettem. Éppen az akció közepén jártunk, amikor meghallottuk, hogy az anyukája éppen leparkolt a garázsban. A barátnőm rémülten pattant fel és rohant ki a fürdőszobába. Nyitva hagyta maga mögött az ajtót, és mivel az anyukája a következő percben már be is lépett a nappaliba, ahol a ruháim hevertek, pánikszerűen felkaptam a barátnőm ruháit. Az anyja persze felvont szemöldökkel sétált be a szobába, ahol az ágyán feküdtem a lánya ruháiban.

7. Talk dirty to me...

A volt barátnőm imádta, ha bántóan csúnyán beszéltem vele szex közben. Jó ideig együtt voltunk, így a rutinommá vált ez a stílus. Miután szakítottunk, eszembe sem jutott, hogy ezt más esetleg nem szereti. A következő partneremet persze csípőből apuci mocskos kis ribancának neveztem, amikor először lefeküdtünk egymással. Nem tetszett neki.

8. Intenzív élmény

Éppen orálisan kényeztettem egy lányt, és annyira bejött neki, hogy az arcomra ült. Egy idő után feltűnt, hogy valami furcsa ízt érzek, ezért óvatosan felnéztem rá, és megkérdeztem, minden rendben van-e, mire felsikított. Azt hittem, megjött neki, de kiderült, hogy olyan agresszívan ülte meg az arcomat, hogy eleredt az orrom vére.

9. Kéretlen fertőtlenítés

A barátnőmmel rendszeresen használtunk síkosítót, amit az éjjeliszekrényen tartottunk. Egyik alkalommal ösztönösen nyúltam a flakonért, majd amikor eloszlattam a cuccot a péniszemen, hirtelen égetni kezdett. Kiderült, hogy kézfertőtlenítőt nyomtam magamra. Szerencsére időben lemostam magamról, de mikor újra akcióba lendültem, ismét a rossz flakon került a kezembe...

10. A komédiás

Szeretek zenét hallgatni akció közben. Egyik alkalommal beállítottam a laptopomon, hogy önmaga keverje a kínálatot az általam kedvelt lejátszási listákról. Az akkori barátnőmmel éppen 69-eztünk, amikor az egyik szám után megszólalt egy humorista műsora. Nem sokkal a lány után élveztem el én is, ám nagyjából ezzel egy időben tolt el egy poént a komikus, mire mindketten felnevettünk, én pedig a lány orrába lőttem a cuccot. Erre mindketten még jobban nevettünk, ő ekkor persze már könnyezett is, majd hirtelen pukizott is egyet. Annyira röhögtünk, hogy én végül az ágy alatt kötöttem ki. Soha többé random lejátszási lista!