Rendszeresen olvasok sztorikat az oldalatokon, időnként érdekes párhuzamokat vélek felfedezni.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A fenti bevezető Zsaklin álnevű olvasónk alábbi leveléhez tartozik, és természetesen Zsaklin azért írt pont most, mert megint felfedezett egy érdekes párhuzamot, méghozzá Paula tapasztalatai és a saját élete között. Paula levele nemrég jelent meg itt a Randiblog Inbox posztsorozatban, és arról volt szó benne, hogy Paulának vajon miért pont most egyszerre kerül elő az összes exe.

Nos, Zsaklin nemcsak saját tapasztalatait meséli el újrafelbukkanó exek tekintetében, hanem ad két lehetséges magyarázatot is, hogy mi lehet az oka annak, hogy egy kapcsolat megszakadása után a férfiak újra bejelentkeznek korábbi nőjüknél. Ha önnek szintén van tapasztalata a témában, kérjük, tegye hozzá a beszélgetéshez a mondanivalóját! Elsősorban e-mailben várjuk az ön történetét, méghozzá az alábbi címre.

Paula levelével kapcsolatban, aki azt írta meg, hogy 5 korábbi kitudajmije kereste meg őt, azt tudom válaszolni, hogy üdv a világomban, nekem egy hosszú kapcsolat után volt egy páréves ismerkedési fázisom, ahol több pasival ismerkedtem, volt, akivel kapcsolat is elkezdett kialakulni, volt, akivel csak szex történt.

Most én is stabil párkapcsolatban élek boldogan és a közös jövőt tervezve.

Úgy gondolom, hogy két dolog állhat a rejtélyes feltűnések mögött:

  1. Viszket nekik (van ilyen, mindenkivel előfordul, pláne, ha jó volt a szex vagy simán csak felizgattam a fantáziáját, mielőtt vége lett): bekopogtatnak egy kis ismert, biztonságos, könnyű szexért; ezért van az, ha a hogy vagy, mizu kérdésre úgy válaszolok, hogy köszi, boldog vagyok a vőlegényemmel, akkor lepattannak kb. olyan hamar, mintha nem is írtak volna, vagy pár udvariassági kör után hirtelen nem válaszolnak, vagy nem írnak többé.
  2. Energiaáramlás: nem hiszek a nem materiális dolgokban, de úgy gondolom, minden ember a kisugárzásával (és ehhez nem kell feltétlenül látni a másikat) üzenetet küld a külvilágnak, a másik embereknek, s vannak, akik a kis belső antennáikkal fogják ezt az adást. Fogják azt is, ha valaki kétségbeesetten akar párt találni, azt is, ha – bár megtalálta a párját –, még mindig picikét nosztalgiázik, hogy milyen kellemes is volt ezzel vagy azzal, vagy mekkora mocsok volt, amiért – bár minden klappolt –, de elhajtott, és azt is fogják, ha valaki boldog párkapcsolatban él elégedetten (talán ezt fogják a legtöbben és legerősebben, mintha valami mágnes lenne időnként). Szóval vigyázni kell, mire és kire gondol időnként az ember, mert van, hogy célba talál a gondolat, pedig igazából nem is akartam, csak eszembe jutott valamiről.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!