Házasság/törés

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ezzel a tárgymegjelöléssel küldte meg a Randiblognak alábbi, igen tömören megfogalmazott történetét Petronella álnevű olvasónk. Petronella egy szerelmi négyszögnek lett a részese, és a roppant nehéz szituációban több, szintén roppant nehéz kérdés is felmerül – Petronella ezeket teszi fel levele végén.

Költői kérdések ezek? Vagy esetleg önnek van válasza valamelyikre? Volt ön már hasonló helyzetben? Amennyiben igen, szívesen várjuk az ön levelét is, hiszen a Randiblog Inbox posztsorozat kizárólag az olvasóink által beküldött tapasztalatokból és történetekből áll. Amennyiben van mesélnivalója, kérjük, írjon nekünk mailt, máris mutatjuk a címünket!

Írjon nekünk, katt ide, íme a címünk:
randi@mail.velvet.hu

Egy érdekes sztorit osztanék meg veletek. Adott egy házaspár, akik most ünnepelték első évfordulójukat. És az az érdekes helyzet állt elő, hogy a feleség megcsalta a férjet, a férj pedig a feleséget. Ez utóbbit onnan tudom, hogy én voltam az érintett.

Namármost a csaj még mindig akarja a kapcsolatot, a férj viszont annyira nem, de mégis inkább azzal a nővel van, aki megcsalta. Tény, hogy megkap tőle mindent, de én is megadnék mindent. Miért ragaszkodik ennyire a feleségéhez, ha már nem szereti, meg amúgy is velem (is) szokott „együttlenni”? Vagy lehet, hogy valami új nő után néz, és addig jó a régi, és aztán ha eljön az idő, dobva leszünk mindketten?

Miért ilyenek a férfiak? A szexre jó a nő, meg háztartásvezetésre jó a nő, aztán csak jön a félredugás meg a válás meg stb...

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!