Igazából Janka levelére reagálnék, a „más is panaszkodott arról, hogy a melle/akármije alapján ezt vagy azt feltételezik a férfiak” címűre.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A fenti bevezető tartozik Rafael álnevű olvasónk által a Randiblognak beküldött  alábbi leveléhez. Továbbolvasás előtt érdemes visszakattintani a Janka tapasztalatait tartalmazó poszthoz, ő ugyanis arról írt, hogy egyszer megjelent egy újságcikk arról, hogy a nők mellének alakjából milyen szexuális vágyakra lehet következtetni, és Jankának sok kellemetlensége adódott abból, hogy őrá egyáltalán nem illett a leírás, és a férfiak kérdezés nélkül hülyeségeket feltételeztek.

Nos, Rafael alábbi leveléből kiderül, hogy ez is egy olyan gond, amelyikre mindkét nemnél egyaránt van példa. Rafaellel kapcsolatban is feltételeznek ezt-azt a nők a jelek szerint, bár nem utal arra semmi, hogy ennek az alapja egy konkrét újságcikk lenne. De ez persze semmit sem változtat azon a tényen, hogy Rafael levele is remekül bizonyítja azt, hogy jobb semmit nem feltételezni a másikról külső tulajdonságok alapján – feltételezések felállítása helyett érdemes kérdezni, kommunikálni!

Ha önnek is van hasonló tapasztalata, ha reagálna Rafael írására, várjuk az ön levelét is! Kérjük, az alábbi címre írjon!

Kattintson ide, ez a címünk:
randi@mail.velvet.hu

Hasonló cipőben járok én is, legalább is az orális szexszel kapcsolatosan, mivel férfi vagyok, nekem farkam van… Bezony. Méghozzá nagy és arányosan vastag hozzá, na ez tud különböző konfliktusokat szülni a szexuális együttlétek során.

Nem tudom, hogy a nők miket olvasnak erről a felállásról (és tényleg nem tudom), de el tudom képzelni, szerintem valami olyasmit, hogy „na azt aztán lehet csűrni, csavarni, úgyis azt szereti…” Mindenesetre ha meglátják, természetesen egy olyan helyzetben, neki is esnek azonnal, és harapdálják, csűrik, csavarják. Én meg ezt nem szeretem… Sőt nagyon utálom. Méghozzá azért, mert kifejezetten érzékeny. Nekem pont az tetszik, és azt szeretem, hogyha gyengéden kényeztetik. Azt viszont imádom.

Talán még a problémához tartozik, hogy puha állapotban viszont elég kicsi, és vékony, tehát vérbeli vérfaszú vagyok, férfitársaim biztos ismerik ezt a kifejezést…

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!