Demi Lovato az Instagram-oldalán jelentette be a hírt, hogy barátja, Max Ehrich színész megkérte a kezét, amire ő persze örömmel mondott igent. Az énekesnő, aki természetesen drágaköves gyűrűjét is megmutatta közösségi oldalán, március óta jár a férfival. 

Amikor kislány voltam, apa mindig kis partnerének szólított. Talán ez másoknak ez furcsán hangzik, főleg, ha nem hallják apám cowboy-szerű akcentusát, de nekem ez teljesen érthető volt mindig is. Ma ismét egyértelművé vált számomra, mit jelent ez a kifejezés, amikor hivatalosan is valaki párja lettem.

Lovato ezután még hosszasan részletezi, mennyire szereti vőlegényét, akiről már a legelső percben tudta, hogy élete szerelme lesz. Az énekesnő ezelőtt sem szemérmeskedett párkapcsolatát illetően, több csókolózós-összebújós képet osztott már meg közösségi oldalán magukról.  Aki járt már a celeb Instáján ezen kicsit sem lepődhetett meg, tavaly smink - és retusnélküli fotóival bombázta a követőit.

Daily Mailnek a pár egyik közeli ismerőse elmesélte, hogy Lovatóék a karantént is együtt töltötték, az újdonsült vőlegényről pedig azt pletykálták, nagyon jó hatással van az énekesnőre. A férfit a névtelenségbe burkolózó forrás úgy jellemezte, hogy nagyon szereti a zenét, ügyel az egészséges életmódra, és nem jár el bulizni (amúgy 28 éves, Lovato pedig 27). Nem kérdés, ez a frigy az égben köttetett. 

via GIPHY