Ebben a posztban egy érdekes történetet ajánlunk az ön figyelmébe három Instagramon keresztül. Az első kettő egy házaspár két tagjáé, Marcin és Saskia Michalskié, a későbbi férj és feleség 2015-ben találkozott és hamar szerelem szövődött köztük. 2017-ben házasodtak össze, Hamburgban élnek azóta. Marcin Michalski most 31 éves és a következő fotót posztolta az esküvőjükről.

A feleség, Saskia Michalski 27 éves és CrossFit-edzőként dolgozik. Az alábbi képen éppen súlyt emel.

Saskia Michalski a Daily Mailnek azt nyilatkozta, hogy az edzéseken ismerkedett meg az egyik női tanítványával, Luival, aki a marketingszférában dolgozik. Egy idő után rádöbbentek, hogy szerelmesek egymásba – de közben mind a ketten monogám kapcsolatban éltek. Saskia Michalski összeszedte a bátorságát, és elmondta otthon a férjének, hogy nem szeretné őt elhagyni, de szerelmes lett egy nőbe is.

Korábban ugyan nem beszéltek a poliamóriáról, de Marcin Michalski mindenben támogatta a feleségét, ebben is. Így alakult ki hármas kapcsolatuk, amit V-alakúként írnak le. Saskia Michalski szexuális viszonyban van a férjével és egykori tanítványával egyaránt, ők ketten azonban mindössze barátok, a Marcin és Lui közötti kapcsolat se nem romantikus, se nem szexuális. Hát íme egy poszt a harmadik Instagramról, amit az ön figyelmébe ajánlunk, ez Lui Michalskié.

Igen, már Lui Michalskinak is Michalski a vezetékneve, mert ők hárman ezzel is jelezni szeretnék, hogy egy családot alkotnak. Lánykérés is volt: Saskia Michalski megkérte Lui kezét, és menyaszonyának tekinti, sőt, feleségeként beszél róla az Instagramján, tudva természetesen, hogy a jog szerint újabb házasságot nem köthet, mert már házas, és a német törvények sem teszik lehetővé a többnejűséget.

Igaz, a többnejűség nem is igazán pontos szó erre a szituációra, mert itt nem a férfinak lett két felesége, hanem a nőnek lett egy férje és aztán egy női partnere is. De természetesen a szavaknál fontosabb, hogy azt mondják, boldogok így együtt, remekül elvannak, és történetüket azért osztják meg büszkén a nyilvánossággal, mert szeretnék, hogy a társadalomban minél elfogadottabb legyen ez a családmodell is.