Mindjárt itt a Valentin-nap, amit valaki imád, valaki utál, de általában mindenki megemlékezik valahogy a szerelmesek napjáról, feltéve persze, hogy van kivel. A különböző magazinokban február 14-e előtt rengeteg párkapcsolati-vagy szextippet tartalmazó cikket olvashat, amik nem feltétlenül úgy sülnek el a valóságban, ahogy azt a cikkben ígérték. Az is simán előfordulhat bárkivel, hogy a szexinek tartott meglepetésére a párja nem úgy reagál, mint szerette volna, vagy hogy a szerelmének teljesen kiment a fejéből, hogy Valentin-nap van. Ha önnel is történt már hasonló, ne tartsa magában, ossza meg velünk!

Randiblog Inbox rovatunkat valószínűleg már ismeri, ehhez gyűjtünk most Valentin-napi sztorikat: olyan olvasói leveleket várunk, melyekben megírják nekünk bizarr/vicces/szexi/félresikerült vagy bármilyen jellegű Valentin-napi élményeiket, amikről úgy gondolják, szívesen megosztanák velünk, más is jót nevetne/okulna belőle. 

Megosztaná az élményeit?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!