Egyik online randevúm történtét szeretném elmesélni, ami pár napja történt meg.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ilma álnevű olvasónknak hála egy igen rövid, de annál érdekesebb sztorival folytatódik a Randiblog Inbox posztsorozat. Olvasóink minden bizonnyal kevesebbet is randiznak, amióta tart a járvány, de egészen biztosan kevesebbet írnak, most először kaptunk olyan történetet egy olvasónktól, ami egy online randiról szól: hiszen az élő találkozás most nem igazán ajánlott, a tipikus éttermezős-mozizós randik meg jelenleg egyenesen lehetetlenek.

Szóval jobb az első találkát online bonyolítani mostanában, már csak azért is, mert a kellemetlen randis élmények így egy kicsit talán kevésbé kellemetlenek. Amint az a címből is kiderül, Ilma először csak nevetett randipartnerén, de egy idő után terhessé vált számára a szituáció – hogy pontosan miről van szó, azt máris elmeséli ő maga. Itt a bevezetőben a poén lelövése helyett inkább az a dolgom, hogy emlékeztessem önt, hogy az ön sztoriját is várjuk, írjon nekünk bátran bármiről, ami társkereséssel-párkapcsolatokkal-szakítással kapcsolatos! A sztorikat e-mailben várjuk az alábbi címre és minden esetben névtelenül, azaz álnévvel közöljük.

Írjon nekünk most! Kattintson ide a címünkért!
randi@mail.velvet.hu

A Tinderen ismerkedtem meg egy sráccal. Úgy nézett ki, hogy match vagyunk, mindketten jobbra húztuk egymást. Rövid ideig beszélgettünk, nem tett rám nagy benyomást avval, és egy online találkában egyeztünk meg.

A megbeszélt találkozóra a megbeszélt időben jelentkeztem be, a srác 15 perccel később joinolt be, láthatólag és hallhatólag is ittas volt! Szórakoztató volt kezdetben, ami később fárasztóan idegesítővé vált. Én sokszor elröhögtem magamat, mert a srácnak az alkohol hatására „memóriagondjai” lettek, és a beszélgetés is érdekesen zajlott. Amikor már kezdett fárasztani, én gratuláltam neki és leráztam.

Hallottam pár olyan randitörténetet én is, ahol az egyik fél alkoholos-ittas állapota miatt nem sikerült a találka, illetve gyorsan vége lett a randinak. De hogy velem forduljon elő ilyen, azért az nem semmi! Szórakoztató és felháborító is egyben.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Online randi: „én sokszor elröhögtem magamat”

Olvasónk, Ilma a Tinderen jött össze egy sráccal, online randiban egyeztek meg. Az hagyján, hogy a srác negyed órát késett, de ráadásul...

31 · Apr 18, 2021 04:46pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments