Szeretném a történetem elmesélni, amiből hátha tanulnak mások, akik hasonló cipőben járnak

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

– írja Márk az alább teljes egészében olvasható sztori elé bevezetőként. Márk e-mailben küldte be nekünk a történetét, és természetesen igazából nem így hívják őt, sőt, a sztoriban az azonosításra esetleg alkalmas további adatokat szintén megváltoztattuk, hogy biztosan ne lehessen a szereplőkre ráismerni. A lényeg úgyis az, hogy mi történt, nem pedig az, hogy kivel.

Márk egy kolléganőjével jött össze a munkahelyén, de ekkor még mindketten kapcsolatban voltak. Márk hamarosan ki is lépett ebből a korábbi kapcsolatából, de kolléganője ezt nem tette meg: amint a címnek választott idézetből azt már ki is lehet találni, a hölgy hozzáment a vőlegényéhez. A történetnek itt még egyáltalán nincs vége, sőt, a legérdekesebb-legtanulságosabb fordulatok csak ezután következtek, és Márk a kialakult helyzetben most tanácsot kér. Ön mit tenne a helyében? Van valami tanácsa? Ha volt már hasonló helyzetben, szívesen meghallgatnánk, ön mit tett! Kérjük, saját tapasztalatait e-mailben küldje be nekünk, így álnévvel tudjuk megjelentetni az ön válaszát egy esetleges következő posztban.

Ez a címünk, kattintson, írjon!
randi@mail.velvet.hu

5 évvel ezelőtt beleszerettem az egyik kolléganőmbe, aki fél éve érkezett hozzánk, de mivel a barátnőjével mindig rossz viszonyt ápoltam, az alatt a fel év alatt nem nagyon kommunikáltunk, de miután a barátnője elment a cégtől, egy másik kolleginánk esküvője után elkezdtünk beszélgetni, és elkezdett kialakulni kötődés közöttünk, de volt egy kis probléma. Nekem és neki is volt párja, pontosabban neki vőlegénye.

Pár hónappal később szakítottam a barátnőmmel, ő viszont nem tette meg ezt. Egymásba szerettünk, minden nap beszélgettünk munka után titkos találkozókon, később pedig nálam. Lefeküdtünk és nagyon sok izgalmas helyzetbe keveredtünk a titkolózás miatt. De sokat veszekedtünk azon, hogy lesz-e esküvője. A születésnapja után, amin persze összevesztünk, pár napra bejelentette, hogy igen, lesz. Elkezdtek szervezni. De attól mi folytattuk tovább. Mindenki előtt titkolóztunk. Veszekedtünk és szerettük egymást.

Az esküvő az ősszel megtörtént úgy, hogy előtte egy héttel még velem volt. Nagyon magam alatt voltam, az utolsó pillanatig reménykedtem, hogy nem teszi meg.

Viszont egy héttel az esküvő után ugyanott folytattuk, ahol abbahagytuk. De innentől még bonyolultabb lett minden. Hazudott a családjának, a barátainak, mindenkinek, de nem tudott kilépni a házasságából, pedig én végig azt hittem, hogy megteszi. Minden hétvégén összevesztünk, egy seggfej voltam vele nagyon sokszor. Eltelt így 4 év. Minden nap együtt voltunk munka után, amíg csak tudott, nálam volt, a férjét nem érdekelte, hogy későn ér haza.

2 évvel ezelőtt kinevezték a főnökömnek, és ott még jobban megromlott a kapcsolatunk, de nem tudtam kilépni belőle, mert szerettem, de nem is támogattam a munkában, mert annyira zavart, hogy nem akarja elhagyni a férjét. Azután egy másik pozíciót kapott, és elkerült az osztályunkról. Még jobban eltávolodtunk, de attól még találkoztunk, szerettük egymást.

Én elkaptam a covidot, 3 hétig otthon feküdtem, nem tudtam, mi lesz velem, de közben ugyanúgy veszekedtünk. Mire visszaértem, szakított velem, és nem tudtam, hogy mi történt, miért. Pár héttel később pletykálták, hogy az új pozijában összejött egy kollégájával. Mint később kiderült, igaznak bizonyult a pletyka.

Erre én elmondtam mindent a férjének, aki annyit kért, hogy hagyjam békén a feleségét, őt nem érdekli, hogy mit csinál és hol van. Azóta is folytatja a másik szeretővel a kapcsolatát. A férje leszarja, de engem teljesen tönkretett ezzel. Hogy a betegségem alatt, amíg nem találkoztunk, ő egy újabb szeretőt szedett össze. 5 évet vártam arra, hogy engem válasszon a férje helyett, de ehelyett egy harmadikat választott.

Teljesen összetörtem, lefogytam 1 hónap alatt 10 kg-ot, és nem tudok mit kezdeni az életemmel. Mindennap látom őket, mindenki azt mondja, lépjek túl, 31 éves vagyok, elment az élet mellettem egy olyan kapcsolatra, ami az elejétől halott dolog volt. Ez a harmadik pedig pár hónap alatt úgy megbolondította, hogy érte a férjét is elhagyná, amire velem 5 évig nem volt képes. Hogy lépjek túl ezen, hogy mindennap látom őket. Ő nem szenved picit sem, viszont a szülei megutálnák, ha megtudnák, mit tett évekig, és mennyit hazudott mindenkinek. Sajnos ezután nem tudok megbízni a nőkben, mert vele végig azt éreztem, hogy tényleg szívből szeret. És vele élhetem le az életem.

Kérlek, segítsetek.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az esküvő az ősszel megtörtént úgy, hogy előtte egy héttel még velem volt

Olvasónk összejött egy kolléganőjével, aki menyasszony volt és hozzáment vőlegényéhez. A férj végül megtudta a dolgot, de nem véletlen lebukás folytán.

23 · Apr 25, 2021 03:43pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments