Jöhet egy újabb szórakoztató kvíz sztárpárokról? Illetve éppen ez a különlegessége az alább végigklikkelhető játéknak, hogy ezúttal olyan párokkal játszunk, akik közül az egyikük igazán híres hazánkban/világszerte, másikuk jóval kevésbé ismert, illetve esetenként nem is a szórakoztatóiparban dolgozik, csak néha kísérgeti a párját sajtónyilvános eseményekre. Ebben a kvízben pontosan ezeket a kevésbé híres házastársakat mutatjuk, és természetesen minden esetben az a kérdés, hogy melyik, széles körben ismert személy az illető partnere.

Egy jó példa a fenti borítókép: a fenti párból inkább csak a feleség híres, de az ő arcát kitakartam egy szmájlival. Tippeljen, hogy kiről lehet szó! Kinek a férje ez a feketébe öltözött, göndör hajú úriember, ki van kitakarva a fotóról?

  • Vanessa Hudgens;
  • Kárpáti Rebeka;
  • Emily Ratajkowski; vagy
  • Jakabos Zsuzsanna?

A válaszát az alábbi legördülőben ellenőrizheti.

Klikkeljen ide, mutatjuk, ki van kitakarva a fenti borítóképről!

Ők Emily Ratajkowski és férje, Sebastian Bear-McClard.

Nos, az alábbi kvíz még 12 ugyanilyen feladványt tartalmaz, csak nem szmájli fedi majd a kitalálandó személyt, hanem az illető ki lesz kockázva a képről.

Egy hírességről és kevésbé híres házastársáról mutatunk képet, de a híresség ki van kockázva. Azért kitalálja, hogy ki az?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »