Ha ön már Nick Cannontól is meghökkent, mert egy év alatt három nőnek négy gyereket nemzett, akkor most nagyon kapaszkodjon, mert a brit ITV csatorna egy olyan férfit interjúvolt meg, akitől jelenleg 12 nő terhes Nagy-Britanniában. A férfi Joe Donornak nevezi magát, és azt mondja, ő egy természetes spermadonor: nem egy spermabankkal dolgozik, hanem a privátban hirdeti megtermékenyítési szolgáltatását, ami azt jelenti, hogy a hagyományos, természetes úton, azaz közösüléssel termékenyít meg nőket, akik ezt szeretnék.

A férfi elég régóta műveli ezt az ezek szerint elég keresett szakmát: már több, mint 150 gyerek született tőle. Az apropó, amiért az alábbi interjút készítették vele, az, hogy szerelmes lett egyik kliensébe: Joe Donor és Ellie Ellison egy megtermékenyítés, azaz szex, vagyis ahogy a nő nevezi, egy „letét” kedvéért találkoztak először, és úgy volt, hogy több találka nem is lesz, de aztán máshogy alakult a sorsuk.

A fenti videón látható 29 éves, Norwichben élő nőnek, Ellie Ellisonnak van már egy kislánya, és a második gyereket tervezték partnerével. Együttesen döntöttek úgy, hogy a hivatalos megtermékenyítési eljárások vagy egy spermabank felkeresése helyett inkább Joe Donor szolgáltatását választják, mert gyorsabb, egyszerűbb és jóval olcsóbb is. Megkeresték a Vermontból származó férfit, megismerkedtek vele, majd egy idő után megbeszéltek egy találkát – Ellison azt mondja, a letét befogadása közben még ránézni sem akart a donorra.

Az első próbálkozás nem járt sikerrel, így egy hónap múlva Joe Donor újra felkereste kliensét egy második közösülésre, ekkor Ellison már teherbe esett, kapcsolata azonban idő közben különböző okoknál fogva megromlott a partnerével. A kapcsolatuk nagy nyomás alatt volt többek között a gyermekre vágyás és a várt terhesség, de a férfi személyes problémái miatt is, Ellison úgy érezte, partnere nem támogatja eléggé. Végül szétváltak, és a férfinak nehéz volt elfogadnia, hogy az idő közben a donortól megfogant kisfiú nem az övé lesz. A kismama azt mondja, bűntudata volt a szakítás miatt, de a kapcsolat nem működött tovább.

Ellison és a donor ekkor kerültek közel egymáshoz érzelmileg, a 21 évvel idősebb férfi azt mondja, többek között azért jó a viszonya friss partnerével, mert a nő elfogadja az ő rendhagyó munkáját, azaz a donorságot, amivel ezek szerint a jövőben sem tervez felhagyni. A pár közös gyermeke októberben születik majd meg, amint azt a Daily Mail is írja.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ettől a természetes úton adományozó spermadonortól jelenleg 12 nő terhes, szerelmes lett az egyikbe

Az 50 éves Joe Donornak másodszorra sikerült teherbe ejtenie Ellie Ellisont, akinek addigra megromlott a viszonya addigi partnerével.

0 · Jul 02, 2021 12:26pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments