Néhány évvel ezelőtt két kanadai fiatal összetalálkozott a Tinderen, aztán személyesen is, de nem sült el jól a dolog. A nő, Emily Mackinnon a TikTokon számolt be a történetéről, amelynek lényege, hogy visszautasította alkalmi partnere közeledését, ám a joghallgatónak ez annyira rosszul esett, hogy elhatározta, bosszút áll.

Mackinnon több videóban mondta el, hogyan is zajlott a randevú. Először is megbeszélték, hogy a fiúnál találkoznak, és bár nem volt kimondva, arra készültek, hogy lefekszenek egymással. Mackinnonnak azonban gyorsan elment a kedve az aktustól: állítása szerint Chadnek ugyanis nemcsak rossz testszaga volt, hanem székletfoltos alsónadrágja is. Így gyorsan összepakolt és elhagyta a helyszínt, Chad viszont ettől igencsak bedühödött – írja a Daily Mail.

@your.big.sis.emi

Reply to @your.big.sis.emi #storytimestiktok #whydomen #beentherebestie

♬ original sound - emily🙈

Pár nappal később egy levelet küldött Mackinnonnak, amelyben leírta, hogy bepereli, amiért nem feküdt le vele. Azt állította, hogy a lány megszegte a szóbeli egyezségüket.  Ő azonban nem hagyta magát: tudta, hogy Chad apja ügyvéd, így elment hozzá és elmondta, hogy mivel fenyegetik. Az ügyből végül nem lett semmi. Ám itt még nincs vége a történetnek!

Chad hosszú évekig figyelte az időközben helyi szinten ismert videóssá váló lányt, aki egyszer egy podcastban mesélt egy férfiról, aki büdös és gusztustalan volt az első randin. Chad magára ismert a sztoriban és felszólította Emilyt, hogy soha többé ne beszéljen róla a nyilvánosság előtt. Emily viszont nem engedett ennek a kérésnek: mint a TikTok-videókban elmondta, azért meséli el a sztoriját, hogy megmutassa, nem szabad megijedni egy ilyen helyzettől, mindenki bátran álljon ki magáért.