Utolsó üzenet a páromtól

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

– ezzel a tárgymegjelöléssel érkezett egy rövid levél egy olvasónktól, Lilitől. Lili egy jópár éves, de örökké aktuális posztunkra reagál, ami a Velvetcímlap archívblokkjában tűnt fel a héten: még 2015-ben volt, hogy egy olyan blogot mutattunk, ami exektől érkezett utolsó üzenetekből áll.

Nos, ehhez teszi hozzá Lili azt az utolsó üzenetet, amit mellesleg pont abban az évben kapott az akkori párjától, amikor a fenti poszt megjelent a Randiblogban, 2015-ben. Ha önnel is előfordult, hogy a szerelme (vagyis volt szerelme) üzenetben szakított önnel, ha szívesen megosztaná a szakítás történetét, vagy akár csak magát az üzenetet, kérjük, küldje be nekünk e-mailben a Randiblog szokásos címére! Nálunk mindenki álnéven szerepel, ezért bármiről lehet mesélni, ami társkereséssel, párkapcsolatokkal, illetve szakítással kapcsolatos.

Kattintson ide, ez a címünk:
randi@mail.velvet.hu

Párom:

Anyámnál iszok egy kávét, mire hazaérek, pakolj össze és viszlek haza anyádékhoz!

Válaszom:

mi van????

Párom:

olvastad, nem?!

5 éves kapcsolatnak lett így vége (2015)! 110 km-re laktam a szüleimtől, fogta a cuccaim és kocsival egy csütörtöki nap hazahozott! Mai napig nem tudom, hogy mi volt az oka, de azt igen, hogy mai napig egyedül él, és nincs olyan hét, hogy ne keresne, hogy kezdjük újra.

De már nem érdekel!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!