A közvélekedés szerint csupán érdekkapcsolat lehet az, ha egy fiatal nő egy nála jóval idősebb, középkorú férfival alkot egy párt. A rosszindulatú kommentelők a 27 éves Jami Bouwert sem kímélik, aki az egyik legközelebbi barátnője nagybátyjával, a tőle 16 évvel idősebb Nolte Lourensszel jött össze.

A dél-afrikai nő, Bouwer azt mondja, ez részéről szerelem volt első látásra. A férfivel már évekkel ezelőtt is találkozott: mindössze 12 éves volt, amikor megismerték egymást Nikita nevű barátnője révén, de akkoriban nem gondolta volna, hogy egy napon szerelembe esnek. Útjaik végül 2020 decemberében, egy váratlan találkozás során keresztezték egymást újra – írja a Daily Star.

Persze akkor is Nikita gondoskodott arról, hogy összefussanak. Azóta is egy párt alkotnak, Bouwer nagyon boldog a 43 éves férfi mellett. Első közös gyermekük hamar megfogant, a csöppséget szeptemberre várják. 

Már 2007-ben kiszemeltem őt magamnak. Akkor 12 voltam, ő pedig 27 lehetett. Tudom, őrültségnek tűnhet, de már akkor szerelmes lettem belé. Persze nem nyomult rám, már csak azért sem, mert az unokahúga legjobb barátnője voltam. De titkon mindig is róla álmodoztam. Már az első találkozáskor tudtam, számomra ő az igazi és hogy egy napon a felesége leszek. Megmagyarázhatatlan kapocs van közöttünk.

– fogalmazott Bouwer, akinek kapcsolata elég gyors tempóban haladt. 

Lourens szüleit egyébként sokkolta a szerelmesek közti nagy korkülönbség.