A Ryanair légitársaságnál mindenkit lenyűgözött vonzó külsejével, de ma már nehezen talál magának randipartnert az a fiatal nő, aki jelenleg az OnlyFans nevű platformon árulja szexi felvételeit. Amanda Sommer nem érti, miért dobja emiatt minden pasi. 

A 27 éves modell tavaly hagyta ott jól fizető állását – légiutaskísérőként dolgozott a Ryanairnél –, amikor rájött arra, hogy van egyszerűbb módja is annak, hogy megszedje magát. Az OnlyFans-en most már havonta akár 15 ezer fontot (6,2 millió forintot) is megkeres. Ám úgy véli, hiába lett vaskos a pénztárcája, ha nem találja a szerelmet. 

Sommer azt mondja, az utolsó három férfi, akivel randizott, azért dobta őt, mert rájöttek arra, hogy miből él – írja a The Sun.

Amikor tavaly otthagytam a munkahelyemet, az akkori barátomhoz költöztem. Volt félre tett pénzem, de sajnos nem volt elég. Ekkor hallottam először az OnlyFans-ről, és tetszett a gondolat, hogy ehhez a munkához elég egy jó telefon, és a barátomnak sem kell feltétlen tudnia, mit csinálok. Belefogtam, és nem akartam abbahagyni, annyira jól ment a szekér. De ahhoz, hogy ennyi pénzt tudjak keresni, állandóan a telefonomon kellett lógnom, és az akkori barátom rajta is kapott. Számára ez felért a megcsalással, de én ezzel nem értek egyet.

– mesélte Sommer, aki végül az OnlyFans-t választotta, és nem az akkori párját, így szakítottak. 

A barátom választás elé állított. Megmondta, hogy vagy vele maradok és letörlöm a profilomat, vagy elhagy engem. Azóta is folyton ez történik velem: a pasik, akikkel randizom, mind-mind kiborulnak, amikor megtudják, hogy a neten árulom a szexi képeimet. Frusztrál, hogy egy pasinak sem kellek. Szerintem nyitottabbnak kéne lenniük. 

– szögezte le a modell, aki nagyon magányosnak érzi magát.