Az Oscar-díjas amerikai színésznő, Susan Sarandon a kora ellenére nem mondott le arról, hogy újra randizzon. Mint mondja, szívesen utazgatna már valakivel, mert egyedül unalmasak a hétköznapjai – írja a Pagesix.

A híresség három hosszabb kapcsolata nyilvános a nagyvilág számára: járt az olasz rendező Franco Amurival, akitől 36 éves lánya, Eva született, utána jött Tim Robbins, akivel 23 évig élt együtt. A színésztől két fia lett, Jack és Miles. Utolsó kapcsolata 2015-ben ért véget öt év után a filmrendező Jonathan Bricklinnel.

Szó sincs arról, hogy ellennék keseredve, csodás életút van mögöttem, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a gyerekeim már kirepültek itthonról és nincs partnerem, mely a koronavírus-járvány alatt igencsak sok unalmas pillanatot okozott. Örülnék, ha lenne valaki, akivel szórakozhatok, utazhatok és jól érezhetem magam. A járvány miatt korlátozottak az ismerkedési lehetőségek, ezért egy ideig nem tudok foglalkozni ezzel. Szerencsére a gyerekeim aggódnak értem, ezért sokat vannak nálam.

 – mondta Sarandon.